Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AEGEAN - Detalii de călătorie în Grecia

Pe măsură ce călătoriile aeriene încep din nou, AEGEAN și Olympic Air restabilesc treptat operațiunile de zbor.

Aegean Airlines a reluat sâmbătă, 6 iunie, zborurile comerciale regulate dintre București și capitala Greciei. Compania elenă va zbura între cele două capitale cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni, joi și sâmbătă, în perioada 6 – 20 iunie.

Având ca prioritate absolută sănătatea și siguranța pasagerilor și în strânsă cooperare cu autoritățile, de acum încolo, un singur obiect personal (laptop sau geantă) va fi permis la bord pentru a evita aglomerația în cabina aeronavei.

Pe măsură ce ne adaptăm la un nou mod de călătorie,compania ajustează biletele în consecință, astfel încât să puteți călători cu mai multă flexibilitate și încredere. Pentru toate biletele noi emise între 18 mai și 15 iunie 2020, pe întreaga rețea și indiferent de datele de zbor, tarifele Flex vor fi singura categorie de tarif disponibilă.

Toate biletele reemise în perioada de mai sus vor fi tarifate și reemise doar la tarifele Flex, chiar dacă biletul inițial a fost un tarif GoLight. Taxele de rezervare vor fi anulate, dar toate diferențele de tarif / taxe și taxa de neprezentare (dacă este cazul) trebuie plătite.
În plus, vă rugăm să rețineți că, întrucât bagajele transportabile nu mai sunt permise în cabină, deținătorii de bilete GoLight vor avea check-in gratuit al bagajelor (atâta timp cât acestea se află în limita alocării și a mărimii cabinei) la aeroport sau la ghișeul nostru.

Restricții de zbor valabile în Grecia:

Dorim să vă informăm că, pe baza deciziei Guvernului elen la 23.05.2020, următoarele sunt valabile:
  • Suspendarea tuturor zborurilor de pasageri din / către Grecia din / către Italia, Spania, Regatul Unit și Olanda este prelungită până la 31 mai 2020 la 23:59.
  • Interzicerea temporară a zborurilor către / dinspre Albania și Macedonia de Nord este prelungită până la 14 iunie 2020 la 23:59.
  • Interzicerea tuturor zborurilor către / dinspre Grecia dinspre / către Turcia este prelungită până la 14 iunie 2020 la 23:59.
  • Toate sosirile / plecările zborurilor internaționale sunt permise numai pe aeroportul Atena „Eleftherios Venizelos” (DAA), directiva aviației specifice este valabilă până la 30 iunie 2020 la 23:59.
  • Intrarea cetățenilor non-europeni în țară este interzisă până la 31 mai 2020, la 23:59.
Angajamentul Aegean Air față de călători asigură condiții sigure și confortabile, punând pe primul loc sănătatea pasagerilor și a exhipajelor.
Măștile de față sunt obligatorii pentru toți pasagerii din toate zonele aeroportului, precum și în timpul zborului.
Un articol personal (geantă pentru femei / bărbați sau carcasă subțire pentru laptop) sau bagaj în bagaj în conformitate cu specificațiile de greutate și mărime este permis în cabină.

Înainte de zbor

• Vă recomandăm să vă înregistrați online cu 48 de ore înainte de zbor și să alegeți locul preferat, pentru a evita aglomerația inutilă în aeroport.
• Vă sugerăm să verificați întotdeauna starea zborului dvs., politicile actualizate ale aeroportului dvs. de plecare, precum și restricțiile de călătorie ale destinației dvs. de călătorie.


La bord

• Oferim sticle individuale de apă, o gustare preambalată și șervețele antiseptice.
• În prezent revista noastră in-flight și ziarele nu sunt disponibile la bord. În schimb, atunci când călătoriți în destinații internaționale, vă sugerăm să vă conectați la platforma noastră de informații AEGEAN Stream prin aplicația Aegean folosind dispozitivul personal.
• Vânzările magazinului la bord sunt suspendate.
• Pe toate zborurile, 3 rânduri de locuri vor fi rămase vacante - fie în față, fie în spatele aeronavei - în cazul în care ar trebui să izolăm un pasager cu potențiale simptome.

La destinație
• Debarcarea are loc folosind doar ușa din față a aeronavei, de către grupuri mici de pasageri, începând cu scaunele de pe culoar.

Îmbunătățirea curățării aeronavelor
Durata medie de curățare este dublată între toate zborurile noastre, la toate stațiile din Grecia și din străinătate, atât în ​​timpul zilei, cât și după ultimele zboruri pe timp de noapte.
• Toate zonele sensibile la atingere, cum ar fi scaunele, suporturile pentru brațe, tăvile de masă, pereții laterali, pubele, toaletele etc. sunt curățate și igienizate intensiv.
• Aeronavele care sosesc la Atena din străinătate sunt dezinfectate la sosire, iar dezinfectarea periodică se efectuează la toate celelalte aeronave.

Circulația aerului la bord
Aerul din cabine este, în medie, complet reînnoit la fiecare 3 minute în timpul croazierei. Această rată este mult mai mare decât cea obișnuită în alte medii interioare. Toate aeronavele Airbus din flota noastră sunt echipate cu filtre HEPA (High Efficiency Particulate Arrestors), care captează mai mult de 99% din chiar bacteriile și virusurile microscopice.

Oamenii din personal
Personalul nostru este instruit în cele mai noi protocoale de igienă și proceduri de curățare și folosește echipament de protecție personală (măști de față și mănuși) pentru a vă asigura o experiență de călătorie sigură atât pentru dvs. cât și pentru ei înșiși. În plus, toți membrii echipajului nostru activ sunt testați pentru Covid-19 la fiecare 15 zile. Aceste teste au loc la facilitățile aeroportului nostru.

Mai multe detalii cu privire la zborurile operatorului AEGEAN AIR, sunt disponibile aici: https://en.aegeanair.com/togetherwithcare/

Contactează un consultant dacă dorești emiterea unui bilet: depticketing@gotravel.ro