Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Resursa ta pentru alegeri inspirate de vacanta

Aceasta este cea mai complexa incursiune in universul fascinant al calatoriilor. Descopera lumea prin ochii nostri: orase minunate, cele mai bune hoteluri si restaurante, tipsuri pretioase, impresii si experiente fantastice.

Trimite o recomandare

Detii vreun secret legat de un loc pe care l-ai vizitat? Ai un sfat pe care vrei sa il impartasesti cu ceilalti? Ai descoperit locuri deosebite in calatoriile tale?

Vrem sa construim sectiunea de recomandari turistice impreuna cu tine. Impartaseste cu noi recomandarile tale pentru un loc ce trebuie vazut, o destinatie ce nu trebuie ratata, un restaurant sau un club unde ai petrecut cele mai tari ore de pana acum. Trimite-ne topul tau personal al destinatiilor de vazut intr-o viata, al atractiilor turistice dintr-o anume locatie sau de ce nu al hotelurilor in care ai fost cazat in timpul deplasarilor tale.

Si pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, impartaseste cu noi pozele tale de vacanta. Ai surprins un cadru de vis, atunci nu il tine doar pentru tine. Nu se stie cand si cum ti se vor recunoaste talentele fotografice.

Daca te-ai decis sa ne fii alaturi in incursiunea noastra in lumea ce ne inconjoara si vrei sa ne recomanzi ceva sau vrei sa faci un review unui hotel, restaurant sau articol, trimite-ne textul prin e-mail.

Review-ul/recomandarea va ajunge la unul dintre administratori, care il va citi si il va publica doar daca indeplineste conditiile. Te rugam sa nu trimiti texte care nu respecta cerintele noastre:

  • Te rugam sa ne scrii doar despre locurile si obiectivele vizitate de tine.
  • Este obligatorie folosirea unui limbaj corect si coerent, cu semne de punctuatie folosite corect.
  • Articolul pe care-l trimiti nu trebuie sa fie unic, sa nu apara pe alte site-uri sau tradus mot-a-mot din alta limba.
  • Review-ul de obiective turistice/hoteluri/restaurante trebuie sa aiba un minim de 200 de cuvinte, iar un articol in care descrii o destinatie/tur sa contina un minim de 500 de cuvinte.
  • Daca ai un blog, nu uita sa-l mentionezi pentru a da credit cum se cuvine
  • NU acceptam recomandarea unei afacerii proprii. Asta include si cazurile cand primim astfel de recomandari “mascate”. Daca ai totusi o afacere in domeniul turismului pentru care vrei promovare pe site-ul nostru, contacteaza-ne separat.

E-mail: recomandari@gotravel.ro