Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

Politica de confidentialitate Newsletter


Politica de confidentialitate Newsletter

 

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: S.C SUNMEDAIR TRAVEL & TOURISM SERVICES S.R.L  este operator de date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 21961, inregistrata la registrul comertului cu J40/1161/2001, RO 13683142, din Bucuresti. Puteti contacta operatorul de date scriind la adresa   Lt. Alexandru Paulescu nr. 31, cod postal 021543, prin e-mail la office@gotravel.ro, sau la telefon 021 305 99 44/55.

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal pentru operatorul de date S.C SUNMEDAIR TRAVEL & TOURISM SERVICES S.R.L este dl. Andrei Nicolau. Puteți contacta ofițerul pentru protecția datelor prin poștă la adresa Str. Remus nr 1-3, etaj 5, sector 3 Bucuresti, sau prin e-mail la andrei.nicolau@psbh.ro .

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați operatorul de date.

 

Utilizarea si stocarea datelor personale pentru e-Newsletter

Atunci când vă înscrieți la newsletter-ul nostru, pe site-ul nostru sau alegeți să primiți știri, oferte informari despre vacante si calatorii de la noi prin introducerea numelui și a adresei de e-mail și făcând clic pe butonul intitulat „Abonare” sau bifând o căsuță la checkout indicând faptul că doriti să primiti e-newsletter-ul nostru, noi colectăm numele și adresa de e-mail.

Temeiul juridic pentru prelucrare: consimțământul dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Consimțământul: vă dați consimțământul pentru a primi e-newsletter-ul nostru, înscriindu-vă pentru a-l primi, utilizând pașii descriși mai sus.

Transferul și stocarea datelor dvs.

Noi folosim un serviciu furnizat de o parte terță, pentru a trimite e-newsletter-ul nostru și pentru a administra lista noastră email-uri, respectiv MailChimp. Politica de confidențialitate este disponibilă aici: https://mailchimp.com/legal/privacy/ .

Informațiile pe care le trimiteți pentru a vă abona la newsletter-ul nostru vor fi stocate în SAU în afara Spațiulului Economic European pe serverele furnizorului nostru. Pentru informații suplimentare despre măsurile de siguranță luate atunci când informațiile dvs. sunt transferate în afara Spațiului Economic European, consultați secțiunea din această politică de confidențialitate, intitulată Transferul datelor dvs. în afara Spațiului Economic European.

Datele dumneavoastra nu vor fi folosite decat in scopul pentru care v-ati oferti consimtamantul.

De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a obiecta utilizării sau procesării datelor dvs. în scopuri de marketing direct:

  • •             făcând clic pe linkul de dezabonare conținut în partea de jos a oricărui e-mail de marketing pe care îl trimitem dvs. și urmând instrucțiunile care apar în browser-ul dvs., după ce faceți clic pe linkul respectiv;
  • •             trimițând un e-mail către newsletter@gotravel.ro  solicitându-ne să nu mai trimitem comunicări de marketing sau prin includerea cuvintelor "DEZABONARE".