Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

Despre Go Travel


"Calatorim mult cu gandul...

Visam mult si calatorim, poate  nu chiar atat cat ne-am dori. Muncim din greu un an intreg, cu gandul la vacanta pe care o meritam, cu gandul la distractia care ne asteapta, cu gandul ca mai rezistam putin, caci in vacanta care va urma ne vom incarca bateriile si apoi vom arata cu adevarat ce putem.

Stam la birou si visam cu ochii deschisi la destinatii exotice sau la relaxarea din week-end, alaturi de prietene, la shopping. Dimineata ne bem cafeaua si ne dorim sa fi fost departe de toate responsabilitatile si sa ne fi trezit la ce ora vrem noi. Mergem pe strada si ne dorim sa facem o drumetie pe munte, la aer curat.

Dar si cand ajungem in vacanta... ne distram la maximum si uitam de tot si de toate.

Asta daca suntem pregatiti cum trebuie si nu lasam nimic sa ne strice planurile.

Astfel, noi am definit pachete de vacanta pe toate gusturile si am identificat sfaturi practice pentru orice calatorie reusita. Totul aici.

Calatorie placuta!
Echipa Go Travel"


Produs a peste 23 ani de experienta pe piata turistica romaneasca, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, creata pentru a reinventa conceptul de vacanta prin intelegerea nevoilor clientilor, asteptarilor acestora, si nu in ultimul rand prin adaptarea ofertei la aceste exigente prin profesionalism ridicat la standarde internationale.

Realitatea a dovedit ca fiecare serviciu are personalitatea sa, care capata forma in concordanta cu dorintele si aspiratiile fiecarui client in parte. Fiecare solicitare este unica, asa ca flexibilitatea imbinata cu inalta calitate a serviciilor pe care le oferim sunt legile fundamentale dupa care ne conducem si care se reflecta in fiecare dintre produsele noastre. Detaliile, informarea corecta si completa fac dintr-un simplu pachet turistic o vacanta reusita pentru clientii nostri si un succes pentru noi.

Serviciile noastre includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuilding’s, conferinte, lansari produse, etc.), rent-a-car, pachete de vacanta in tara si in strainatate.

 

SC SUNMEDAIR TRAVEL & TOURISM SERVICES SRL
Nr. O.R.C.: J40/1161/2001
C.I.F: RO13683142
Sediul: Str. Lt. Alexandru Paulescu nr. 31, Sector 2, Bucuresti
Capital social: 249.730 Ron