Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Tokyo

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
 • Persoane / camera

Calendar bilete de avion Tokyo:

MaiIunIulAugSepOct

Hoteluri in Tokyo

 1. Ana Intercontinental de la 199 €

  Ana Intercontin...

  Tokyo, Japonia

 2. Blue Wave Inn Asakusa de la 127 €
 3. Niwa de la 160 €

  Niwa

  Tokyo, Japonia

 4. Asakusa View de la 159 €

  Asakusa View

  Tokyo, Japonia

 5. Four Seasons Tokyo de la 423 €

  Four Seasons To...

  Tokyo, Japonia

Tokyo

Situat in centrul arhipelagului Japonez, Tokyo este cea mai mare zona urbana din lume. Si tot nu este suficienta pentru cei 27 milioane locuitori asa ca orasul se dezvolta in permanenta pe verticala. Cel mai bine o sa admiri orizontul orasului de pe platformele turnurilor gemene care gazduiesc primaria. Multitudinea monstrilor de otel si a panourilor luminoase te vor face sa apreciezi ca marele New York sclipeste timid pe langa Tokyo. Iar  aspectul futurist si sofisticat al orasului  o sa te lase fara rasuflare.

Adevarul este ca Tokyo a calcat in viitor cu cativa pasi inaintea intregi lumi. Dar o asemenea evolutie nu poate avea la baza decat o cultura bogata si impresionanta. Asa ca merita sa arunci o privire si in trecut, dincolo de tehnologie si cladiri din sticla si metal. Si te vei bucura de cea mai buna perspectiva  asupra trecutului acestei civilizatii fascinante vizitand Templele de la Asakusa, Gradinile Palatului Imperial sau Templul Meiji.

Si pentru divertisment contemporan iti recomand sa iti rezervi o zi intreaga pentru copilul din tine si sa mergi la Disneyland Tokyo. Si nu te sfi sa inchei o zi intr-un local de karaoke unde sa-ti pui talentul la încercare. Chiar daca nu ai vocea lui Sinatra cel putin nu o sa intelegi comentariile mai putin flatante si te vei distra pe cinste.

Vezi recomandarile noastre pentru Tokyo.