Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Shanghai

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

Calendar bilete de avion Shanghai:

MaiIunIulAugSepOct

Shanghai

Shanghai-ul este cel mai intins si mai dinamic oras al Chinei dar si cel mai mare port al lumii. Farmecul sau exotic, completat de un aer usor European i-a adus numele de "Parisul Estului" sau "Regina Orientului".

Centru economic si cel mai dezvoltat oras al Chinei, Shanghai se intrece pe sine si este caracterizat de obsesia pentru cele mai noi tendinte in tehnologie, moda sau arhitectura. 

Una din atractiile moderne orasului este primul tren care foloseste tehnologia numita levitatie magnetica, numit Maglev. Acesta leaga Aeroportul International Pudong de gara Long Yang si parcurge 30 de km in doar 8 minute, atingand viteza maxima de 431 de km/h. In ceea ce priveste moda, in Shaghai gasesti buticuri de lux si comert de strada. La prima vedere produsele par sa aiba aceiasi fata dar nu te lasa pacalit.. replicile ieftine sunt specialitatea negustorilor de chilipiruri. Zona preferata de pasionatilor de cumparaturi este Nanjing Lu, un fel de Champs-Élysées al Chinei.

Orizontul orasului este in continua transformare. In Shanghai au fost ridicati deja peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 se ridica indrazneti chiar acum. Proiectul este unul impesionant si daca esti curios cum va arata totul fa o plimbare in Piata Poporului unde este amplasata o macheta gigant a orasului.