Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Bucuresti

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
 • Persoane / camera

Calendar bilete de avion Bucuresti:

MaiIunIulAugSepOct

Destinatii in Bucuresti

 • CARO
  Hotel Caro este situat in partea de Nord a Capitalei pe strada Barbu Vacarescu, in apropierea selectelor cartiere Floreasca, Dorobanti si Pipera.
 • CASA CAPSA
  Hotelul Casa Capsa este situat pe strada Edgar Quinet, in centrul istoric al capitalei, la numai cateva minute mai importante atractii turistice ale orasului(Cercul Militar Roman, cladirea Universitatii…
 • CENTRAL
  In centrul Bucurestiului, aproape de Primarie si parcul Cismigiu, la o distanta mica de zona bancara a orasului sau de Hotel Opera.
 • CLASS
  Hotelul Class este un hotel de 4 stele, situat in Baneasa, la 10 minute de Aeroportul International Otopeni si la 5 minute de centrul expozitional Romexpo.
 • CRYSTAL PALACE
  Hotel Crystal Palace este situat in apropiere de faimosul Romexpo - Centrul Expozitional Bucuresti, la 10 minute de Aeroportul International Otopeni si 10 minute de asemenea de centrul orasului.

Bucuresti

Bucuresti este una din destinatiile culturale cele mai vechi si mai apreciate ale Europei de Est. Privit de multe ori de sus de catre marile capitale europene, Bucurestiul stie ca are farmecul sau. Nu degeaba a fost alintat de turisti Micul Paris. Cu o istorie si o cultura bogata dar si o buna stapanire a notiunii de distractie, Bucuresti este usor de iubit datorita galeriilor sale de arta, muzeelor, monumentelor si cladirilor cu arhitectura impresionanta, teraselor incantatoare din Centrul Vechi, parcurilor spatioase si waterparkurilor, spatiilor de joaca si a cluburi unde se petrece pana in zori.