Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Bangkok

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
 • Persoane / camera

Calendar bilete de avion Bangkok:

IunIulAugSepOctNoi

Hoteluri in Bangkok

 1. Admiral Premier de la 53 €

  Admiral Premier

  Bangkok, Thailanda

 2. Sukhothai de la 177 €

  Sukhothai

  Bangkok, Thailanda

 3. Mandarin Oriental de la 239 €

  Mandarin Orient...

  Bangkok, Thailanda

 4. Aetas de la 71 €

  Aetas

  Bangkok, Thailanda

 5. Adelphi Grande de la 94 €

  Adelphi Grande

  Bangkok, Thailanda

Bangkok

Capitala Bangkok este cea mai mare zona urbana a exoticei Tailanda. Una din mandriile Asiei, a fost alintata Orasul ingerilor sau Venetia Orientului.

Bangkok se rasfata prin exces si opulenta si se justifica prin fluxul mare de turisti. Are peste 400 de temple, 800 de hoteluri si zgirie-nori si numeroase proiecte ale unor cladiri cu arhitectura futurista ce se materializeaza parca peste noapte. Cu toata acestea, cele mai importante obiective din Bangkok raman Marele Palat ce adaposteste  statuia sacra a lui Buddha de Smarald si Templul Zorilor, cu o impresionanta colectie de imagini din bronz ale lui Budha.

Pe langa valoarea sa culturala, capitala Tailandei este si o destinatia potrivita pentru relaxare fiind cunoscuta in lumea intreaga pentru celebrele masaje si tratamente spa.  In plus, orasul are variante exceptionale de cazare. Hoteluri ca Peninsula Bangkok sau Oriental Hotel se aflat in top 10 al celor mai exclusiviste din lume.

Pentru pasionatii de shopping, o incursiune in jungla urbana a cumparaturilor va fi rasfatul suprem. Indiferent daca alegi produsele de calitate si cu pret redus ale marilor branduri din centrele comerciale sau replicile ieftine comercializate pe strazi, vei parasi Bangkok cu buzunarele mai usore si bagajele incarcate de produse. 

Intre lux si saracie, traditional si modern, conservator si nonconformist, opulent si simplu, superficial si profund, Bangkok te asteapta sa ii descoperi  o mie de chipuri aglomerate salbatic. Si cand o sa crezi ca ai vazut totul, Bangkok promite sa frapeze din nou...

Vezi recomandarile noastre pentru Bangkok.