Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

Wizz Air

cere oferta

Despre Wizz Air :

Proiectul de infiintare al companiei Wizz Air s-a conturat in iunie 2003, în momentul in care sase persoane cu o experienta vasta în domeniul transporturilor aeriene si cu rezultate de exceptie în alte domenii industriale au facut echipa cu József Váradi, Directorul General Executiv al companiei. În numai trei luni, Wizz Air era deja o companie înregistrata si gata de zbor.

Prima cursa a avut loc în ziua de 19 mai 2004, cu decolare de la Katowice. În prezent Wizz Air dispune de 10 baze de operare în regiune: Katowice, Varsovia, Gdansk si Poznan în Polonia, Budapesta în Ungaria, Sofia în Bulgaria, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara în Romania si Kiev în Ucraina, oferind zboruri pe 120 de rute.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala în Bucuresti, în iunie 2007. In prezent, compania ofera zboruri pe 24 rute, catre 10 destinatii, din Bucuresti, Cluj, Targu-Mures si Timisoara. La nivel global compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria si Croatia catre numeroase destinatii din Europa si a lansat recent operatiuni interne în Ucraina.