Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

TAP Portugal

cere oferta

TAP Portugal – compania aeriana nationala a Portugaliei
Anul infiintarii
: 1945
Flota
:  71 aeronave (majoritatea flotei este constituita din aparate tip Airbus)
Zboruri directe din Romania
: 3 zboruri saptamanale pe ruta Bucuresti  - Lisabona


Despre TAP Portugal:

Bucurandu-se de privilegiul unui hub (aeroportul din Lisabona) pozitionat ideal pentru a deservi in aceeasi masura destinatii din Europa, Africa, America de Nord si Sud, compania TAP Portugal deserveste o retea de 75 de destinatii din 34 de tari.

Compania dispune de o flota moderna compusa din 55 de aeronave tip Airbus, la care se adauga cele 16 aeronave din serviciul PGA, compania regionala a TAP. Numarul mediu de zboruri operate saptamanal ajunge la 2.250.

Anul 2005 a coincis pentru TAP Portugal cu anul aderarii la alianta aviatica Star Alliance, alaturandu-se astfel altor companii de top precum Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss.

Compania propune pasagerilor sai 2 programe de fidelitate, unul orientat catre sfera individuala ( TAP Victoria) si celalat orientat catre zona corporate (TAP Corporate )

TAP Portugal a primit 3 ani consecutivi, in 2009, 2010 si 2011, reconfirmarea suprematiei pe care o detine pentru zborurile catre America de Sud,  fiind votata „World’s Best Airline to South America” de catre WTA (World Travel Awards). O alta distinctie care onoreaza reprezentantii TAP a fost cea acordata de catre prestigioasa publicatie „Global Traveler”,  care a investit compania TAP Portugal cu titulatura „Best European Airline” in 2011.

Destinatii de top: Lisabona, Funchal – Madeira, Azore, New York, Miami, Rio de Janeiro, Natal, Fortaleza, Insulele Capului Verde.

Bilete de avion TAP Portugal

Bucuresti

Roma

01-01-1970

0€

rezerva >>

Bucuresti

Agrinion

01-01-1970

0€

rezerva >>