Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

Olympic Air

cere oferta

Despre Olympic Air

Pentru calatorii din intreaga lume, cuvantul "Olimpic" este sinonim cu multe amintiri si vise. Dar, pentru toti grecii,, acesta le va reaminti intotdeauna de prima companie aeriana din Grecia. Olympic a fost prima companie aeriana care a deschis cerul din lume pentru greci, indentificandu-se cu siguranta si servind ca punct de referinta si mandrie pentru generatii de-a randul.

La 1 octombrie, noul Olympic introduce o noua era prin introducerea unor curse noi. Acesta a fost redenumit Olympic Air si in mainile Marfin Investment Group (MIG), cel mai mare grup de afaceri din sud-estul Europei, ce activeaza in domeniul transportului, turismului, alimentatiei, asistentei medicale si IT, cu peste 56,000 de angajati si o baza de clienti care depaseste 20 milioane de oameni în 40 de tari, este gata s? zboare din nou catre noi orizonturi.

Olympic Air se doreste a fi mai modern decat oricand si cu o noua viziune si un nou concept, noul brand vine pe piata cu aeronave de ultima ora, cu servicii inovatoare, cu ospitalitatea traditionala greceasca, si o pasiune reinnoita pentru a oferi chiar mai mult. 

Olympic Air va avea una dintre cele mai tinere flote de aeronave din Europa, nelipsind modelele Airbus A319/A320s si Bombardier Dash 8s. Investitiile in cadrul flotei sunt de asteptat sa depaseasca 1.7 miliarde dolari.

Politica pentru bagaje:
- Economy Class:se admite un singur bagaj de mana de max 8 kg si 23x36x56cm;
- Bagajul de cala nu trebuie sa depaseasca 15 kg pentru adulti si 10 kg pentru infanti;
- Bussiness Class:bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca urmatoarele dimensiuni:
- 23x36x56cm si 8 kg/pasager.
- Bagajul de cala - se admite un bagaj de 20 kg/adult si 10 kg/ infant.