Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

Austrian Airlines

cere oferta

Despre Austrian Airlines

Principala prioritate pentru companiile Grupului Austrian Airlines este de a satisface cerintele pasagerilor la cele mai înalte standarde. De aceea Austrian, Lauda Air si Austrian arrows depun permanent eforturi pentru a-si îmbunatati si mai mult serviciile. Primele trei marci de prima clasa ale Grupului Austrian Airlines sunt apreciate în lumea întreaga pentru nivelurile lor ridicate de calitate si amabilitate. Acest lucru este la fel de valabil pentru clasa Business si pentru clasa economica.

Austrian Airlines deserveste impreuna cu partenerii sai Lauda Air and Austrian arrows 130 destinatii. In anul 2006, Grupul a transportat peste 10.8 millioane de pasageri. Aeronave de diferite tipuri si marimi permit operarea pe anumite segmente in mod optim. Orele de plecare si sosire sunt coordonate astfel incat sa ofere conexiuni nationale si internationale ideale prin hub-ul Vienna. Tipurile de aeronave Airbus 321 / 320 / 319, Boeing 777 / 767 / 737, Fokker 100 / 70, Bombardier Q400 / Q300 si Canadair Jet va vor transporta la destinatia aleasa.

CONDITII PRIVIND TRANSPORTUL BAGAJELOR CU AUSTRIAN:

1. Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare. Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs).
2. Pasagerii care calatoresc la clasa business, pot avea un bagaj de 40 kg (88 lbs). Aceste restrictii de greutate se aplica tuturor zborurilor spre si din toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada si Mexic.
3. La cursele spre si din Statele Unite, Canada si Mexic se aplica criteriul "Piece Concept". Prin urmare, toti pasagerii pot transporta doua bagaje scutite de taxe. Cele doua bagaje nu trebuie sa depaseasca 158 cm fiecare (lungime+ latime+ inaltime).