Travel Tipster - resursa ta de recomandari turistice

Dus-intors Dus
Afiseaza si zboruri low cost
Prefer zboruri directe
Adulti
Copii
(2 - 11 ani)
Bebelusi
( < 2 ani)
  • Persoane / camera

Air France

cere oferta

Despre AIR FRANCE


Compania Air France este o companie subsidiara Grupului AIR FRANCE KLM, una din cele mai profitabile companii aeriene din lume.
Succesul de care s-a bucurat fuziunea capitalurilor celor doua companii a permis noului Grup AIR FRANCE KLM sa implementeze rapid strategia bazata pe conceptul  „ un grup, doua companii", in acest sens trei prioritati au fost evidentiate: 
- restrangerea costurilor ambelor companii;
- implementarea sinergiilor;
- dezvoltarea Alianþei Sky Team.

Air France se numara printre membrii fondatori ai Ailantei Sky Team, alianta globala care din septembrie 2004 include Aeromexico, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Air Lines, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air si Northwest Airlines. In afara de aceasta alianta, Air France a semnat de asemenea intelegeri speciale cu alte aproximativ 40 de parteneri din intreaga lume, astfel Air France finalizand mai multe parteneriate decat orice alta companie.

Pentru recompensarea pasagerilor sai, Air France va ofera un program de fidelitate la care va puteti inscrie gratuit si care va permite cu fiecare zbor acumularea de mile. Milele acumulate pot fi folosite pentru cumpararea de bilete de avion, precum si numeroase alte facilitati si premii oferite in cadrul programului Flying Blue.

Politica de bagaje
Politica pentru bagaje de mana este:
Pentru clasa economica : un bagaj masurand 55 cm*35 cm*25 cm si un bagaj suplimentar incluzand laptop sau camera, in total sa nu depaseasca greutatea de 12 kg.
La business Class si Premium : un bagaj masurand 55 cm*35 cm*25cm plus un bagaj mai mic ca si dimensiuni si laptop sau camera, in total sa nu depaseasca greutatea de 18 kg.
Se recomanda ca in bagajul de mana sa se pastreze: chei, telefon mobil, pasaport sau alte acte, documente importante, bijuterii, obiecte fragile precum camera, tablouri...

Politica generala pentru bagaje la cala a companiei Air France este: 
 Economy Class  (Tempo) : 20 kg
 Business Class sau Premium Economy ( Espace Affaires , Alize, Tempo Challenge ) : 30 kg  
 First Class (Espace Première): 40 kg
 Infant : 10 kg + carucior