Zodiile si vacantele lor perfecte(2)

  • 28 iunie 2011

Comozi sau cutezatori, organizati sau spontani, nativii fiecarei zodii au propria defintie pentru vacanta ideala.

Continuarea de aici.

Balanta

Balanta este o companie placuta de vacanta pentru ca va tine cont de preferintele partenerului in aceeasi masura in care ii pasa de ale sale. De altfel, nativul din balanta nu concepe sa calatoreasca singur, iar prezenta persoanei iubite este pentru el mai importanta decat destinatia in sine.

Iubeste luxul si tot ce este frumos, asa ca nu se va uita la bani cand vine vorba de cazare – vrea sa stea in locuri minunate si sa viziteze obiective pe masura. Castele, muzee, monumente, parcuri, evenimente, nativul din balanta nu se simte impacat daca nu a vazut tot ce era de vazut indiferent de pret.  Si nu va ocoli nici mall-urile sau buticurile de lux pentru ca le place sa se intoarca din vacanta cu bagajul incarcat de cumparaturi de calitate. De aceea apreciaza zonele urbane aglomerate si pline de obiective interesante, dar sunt atrasi si de insulele exotice, linistite, cu nisip fin si ape turcoaz.

Milano, Venetia, Corfu, Buenos Aires sau clasicul Paris le-ar face viata mult mai frumoasa.

Sugestia Go Travel pentru balante: Vacanta la Nice

Scorpion

Scorpionului ii plac provocarile. Prea multe bagaje si planificarea detaliata il incurca. El vrea aventura, distractie si ceva mister. Ideea de a calatori in grup il incanta doar daca el este cel care organizeaza totul. Altfel prefera sa calatoreasca singur, iar spiritul sau aventurier il indeamna sa aleaga locuri deosebite dar mai putin cunoscute. Nu sunt pretentiosi, singura exigenta vizeaza destinatia care trebuie sa fie oricum mai putin comuna. Adora sa descopere si sa invete ceva din fiecare experienta. Curios din fire, este atras de expeditii si ii place adrenalina.

Acest Columb modern ar calatori cu placere in Egipt pentru a explora mormintele faraonilor, pentru ca in urmatoarea luna sa escaladeze Alpii. De asemenea, putini scorpioni ar refuza o aruncare in gol cu coarda elastica sau o scufundare in ocean.

Sugestia Go Travel pentru scorpioni: Vacanta in Madagascar

Sagetator

Pentru sagetatori vacanta trebuie sa fie ceva cu adevarat inedit si cu cat se indeparteaza mai mult de casa cu atat se vor simti mai bine! Vor sa traiasca experiente neobisnuite si deseori calatoresc singuri. Ai crede ca asta se intampla pentru ca ceilalti nu se incumeta sa ii insoteasca in vacantele lor nebunesti! De fapt este foarte posibil ca sagetatorul sa nu fi invitat pe nimeni pentru ca i se pare placut sa calatoreasca singur si sa-si depaseasca limitele. Totusi, la intoarcere va impartasi cu generozitate prietenilor din experientele sale extraordinare. Provocarile dificile il motiveaza asa ca deseori va fi primul care va ajunge in varful unui munte dupa o escaladare dificila, precum si cel care va iesi in noapte inarmat cu o lanterna atunci cand din afara cabanei se aud zgomote ciudate.

Sugestia Go Travel pentru sagetatori: Vacanta in Antigua

Capricorn

Capricornul este o companie grozava in calatorie, dar cea mai sigura metoda de a-l avea printre voi este sa le platiti vacanta, pentru ca nativii acestei zodii se codesc sa scoata bani din buzunar.  Dar cand se decid sa plece in vacanta se arata pretentiosi.  Aleg destinatiile la moda si cazarea trebuie sa fie confortabila si plina de stil fara sa tina neaparat sa epateze.

Fiecare calatorie a capricornilor trebuie sa aiba un scop de la care nu se vor abate si cel putin un beneficiu. Vacanta lor perfecta este aceea in care totul decurge conform planului.  Apreciaza destinatiile montane atata timp cat exista o telecabina cu care sa ajunga repede si comod in varf si se simt grozav in oraselele linistite.

Sugestia Go Travel pentru capricorni: Sejur in Croatia

Varsator

Varsatorii surprind pe toata lumea cu alegerile lor inedite de vacanta. Pot sa treaca ani fara sa-si ia vreo vacanta pentru ca apoi, intr-o dimineata insorita, sa isi faca bagajele si sa se lase purtati de inspiratia de moment intr-un loc exotic. Asa ca ofertele last minute sunt perfecte pentru ei. Cu atat mai mult cu cat nu sunt pretentiosi si se adapteaza usor. Nu se sfiesc sa se cazaze intr-un igloo sau intr-un cort pe o plaja retrasa. In plus, se integreaza usor in orice colectivitate si leaga usor prietenii.  Odata ce s-au familiarizat cu localnicii vor incerca cat mai multe din obiceiurile locale.

Sugestia Go Travel pentru varsatori: Vacanta in Bahamas

Pesti

Visatori si idealisti, pestii iubesc croazierele de lux si plajele pustii. Dar nu suporta singuratatea, asa ca firea lor romantica ii va indemna sa aleaga mereu evadarile in doi. Apusuri de soare, cine la lumina lumanarii si plimbari pe faleza fac parte din programul lor de vacanta. Si vor fi atat de absorbiti sa-si traiasca visul romantic, incat nu o sa aiba nici o idee cum se duc banii. Cuvintele economie sau organizare le zgarie urechea asa ca prefera sa-si lasa partenerul sa se incurce cu ele. Vor face totusi o lista cu obiectivele turistice si vor avea grija sa nu le lipseasca nimic. Si oriunde ar merge firea lor idealista le va spune ca este un loc grozav si ii va impiedica sa fie critici.

Nativii se vor simti ca pestele in apa in... Barcelona,Varna sau Atena.

Sugestia Go Travel pentru pesti: Sejur la Paris


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare