Topul celor mai faimoase destinaţii de vară


Turcia, Grecia, Spania, Coasta de Azur sunt doar câteva dintre cele mai căutate şi mai apreciate destinaţii de vară. GoTravel pune la dispoziţie pachete speciale de călătorie pentru ca tu să te poţi bucura alături de cei dragi de cele mai frumoase locuri, care, de altfel, sunt la o aruncătură de băţ. Sau de avion. Nu-i păcat să nu profiţi?

Charterele noastre se bazează pe o selecţie atentă a hotelurilor în funcţie de standardele de cazare, calitatea plajei, de distanţele faţă de obiectivele turistice din zonă, facilităţile disponibile cât şi de specificul fiecărei staţiuni în parte.

Fie că îţi place tărâmul lui Suleyman, Antalya şi Bodrum fiind recunoscute pentru ospitalitatea lor şi pentru condiţiile de cazare şi climatice, fie că preferi insulele greceşti, Creta, Corfu, Kos, Kuşadasi, recunoscute pentru combinaţiile incredibile de relaxare şi mega-distracţie în acelaşi loc, aici le poţi avea pe toate.

Pentru a vizita frumosul oraş Antalya, situat la poalele munţilor Taurus, pe litoralul Mării Mediterane, preţurile pornesc de la 411 Euro pentru 7 nopţi de neuitat, cu transportul inclus. Muzica turcească şi mâncarea tradiţională, cât şi plajele din ce în ce mai căutate, fac deliciul turiştilor dornici de relaxare şi de voie bună. De asemenea, se ştie că este destinaţia ideală pentru cuplurile proaspăt căsătorite, cât şi pentru cele cu copii, întrucât aceasta dispune de foarte multe parcuri acvatice, pe care cei mici cu siguranţă le vor îndrăgi.

Nici Grecia nu se lasă mai prejos, preţurile pentru un sejur de 7 nopţi începând de la 328 Euro în insula Rhodos şi crescând până la 502 Euro în insula Mykonos. Tarifele variază în funcţie de pretenţiile turiştilor, însă totodată sunt accesibile tuturor celor care ştiu să savureze şi să se bucure de plajele şi apele cristaline, ce cântă pe ritmuri elene.

Să nu uităm însă de fabuloasele Insule Baleare, tărâmuri spaniole care au cucerit o lume întreagă prin contrastele munte-mare, linişte-gălăgie, rural-urban. Binecunoscuta Mallorca, Perla Mediteranei, Costa-Brava, o atracţie deosebită, sunt şi ele la super-preţuri pentru luna august.

Un sejur de 7 nopţi în Mallorca porneşte de la 641 Euro de persoană, cu zborul, asigurarea medicală şi storno-ul incluse. E cea mai mare insulă a Spaniei şi cea mai promiţătoare destinaţie în ceea ce priveşte distracţia, confortul şi peisajele fantastice. Tarifele pentru Costa Brava, pe de altă parte, încep de la 542 Euro de persoană, având de asemenea zborul inclus. Costa Brava este definiţia varietăţii; aici sunt satisfăcute toate gusturile, senzaţiile şi percepţiile pe care un om le poate avea. Se ştie despre acest loc că a fost o adevărată sursă de inspiraţie pentru artişti precum Salvador Dali sau Pablo Picasso.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare