Top 5 parcuri acvatice din lume!

  • 13 august 2013

La mijloc de august, vrem sa va prezentam cele mai distractive, mai mari si mai putin conventionale parcuri acvatice din lume. Lasati-va uimiti de…

5. Siam Park (Tenerife)

 

Siam Park este un parc atractiv din Tenerife construit in stilul exotic thailandez. Atractia principala a acestui parc este Turnul Puterii/ Tower of Power. Prin acest turn, turistii plonjeaza pentru cateva secunde intr-un acvariu plin cu pisici de mare si rechini. Complexul are si o padure tropicala cu peste 500.000 de plante, o plaja imensa cu nisip alb fin, un hotel si un club de noapte.

Site oficial: Siam Park

Adresa: Avenida Siam Park, Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spain;

Telefon: +34 902 060 000

4. Aquatica (Orlando, Florida)

 

Aquatica din Orlando, Florida este unul dintre cele mai iubite parcuri din America. Parcul are doua piscine imense cu valuri una langa alta, topogane si o multime de alte atractii atat pentru copii cat si pentru adulti. Pentru constructia acestui parc acvatic superb au fost aduse 1,360 de tone de nisip alb, foarte fin si 60,000 de specii de plante care formeaza gradini incredibil de frumoase.

Site oficial: Aquatica

Adresa: 5800 Water Play Way, Orlando, Florida;

Telefon: +1 888 800 5447

3. Watercube Waterpark (Beijing)

 

Imaginea de mai jos nu este rupta dintr-un film science-fiction, ci este cat se poate de reala! Designul futurist apartine complexului Watercube Waterpark din Beijing. Water Cube (Cubul de apa) a fost initial o piscina olimpica, gazduind Jocurile Olimpice de apa in 2008. Ulterior, piscina s-a transformat intr-un parc acvatic de distractii foarte colorat si plin de atractii.

Site oficial: Happy Magic Watercube

Adresa: Olympic Park, BeiChen Road, Chaoyang District, Beijing;

Telefon: +86 010 8437 2030

2. Aquaventure Waterpark (Bahamas)

 

Atractia principala a parcului este un topogan care porneste din varful unei constructii in forma de piramida mayasa. Curajosii care incearca aceasta experienta sunt aruncati cu 50 de kilometri pe ora de la o inaltime de 18 metri si plonjeaza printr-un tub transparent intr-un bazin plin cu rechini. Senzatia este exceptionala, privelistea iti va taia rasuflarea si partea cea mai importanta… nu o sa fii nici o clipa in pericol.

Site oficial: Aquaventure Waterpark 

Adresa: One Casino Drive, Paradise Island, Bahamas

Contact: 1-888-877-7525

1. Tropical Islands (Germania)

 

Preferatul clientilor nostri, Tropical Islands este cel mai mare resort indoor din lume. Acest complex este situat la doar 60 km de Berlin, poate fi vizitat tot timpul anului si in interior sunt mereu temperaturi de vara. Complexul are piscine, cascade, vegetatie tropicala, tobogane acvatice, parc de aventura, plaja exotica, restaurante, saune, tratamente corporale si casute precum mai poti vedea doar in zonele tropicale. Iar daca ti-e dor sa innoptezi cu cortul pe plaja ai si acesta varianta boema la dispozitie.

Site oficial: Tropical Islands

Adresa: Tropical-Islands-Allee 1, Germany;

Telefon: +49 35477 605050


SOURCE AND TAGS