Top 10 destinatii de Revelion 2013

  • 6 noiembrie 2012

Un an nou - un top nou cu destinatii unde sa-l intampini! Daca te-a prins luna noiembrie fara un plan de Revelion avem noi cateva gata pregatite pentru tine. Reteta noastra e urmatoarea: se aleg cateva destinatii faine, se stabileste numarul zilelor de calatorie, se cauta cele mai mici preturi si se asorteaza cu o noapte de distractii. Si uite asa “ne-au iesit” o multime de oferte pentru un Revelion 2013 de poveste. Poti sa o alegi pe cea care iti place cel mai mult de aici!

Ca sa iti facem alegerea mai usoara, noi selectat 10 destinatii foarte atragatoare si le-am asezat intr-un top 10 destinatii de Revelion. Am pastrat din clasamentul lui 2012 doar clasicul Paris si provocatoarea Barcelona ca sa facem loc altor 8 destinatii nou-noute…

10. Revelion Africa de Sud

Departe, in Africa de Sud, trecerea in noul an este o experienta ca nici o alta. Te asteapta incursiuni prin safari in loc de plimbari pe bulevard, cantecele pasarilor africane in loc de muzica electronica si peisaje naturale spectaculoase cat vezi cu ochii in locul monstrilor de beton din marile orase. Revelionul in Africa este o altfel de experienta, cu adevarat de neuitat. Daca iti surade ideea, atunci rezerva o calatorie in Africa de Sud la cumpana dintre ani!
9. Revelion Barcelona

Nochevieja (Noaptea Veche) cum i se spune petrecerii de Anul Nou in Barcelona, se sarbatoreste cu mare fast in Piata Catalunia si 12 boabe de struguri in buzunar care trebuie mancare, conform traditiei, chiar la miezul noptii. Fiecare boaba reprezinta o luna noua si plina de prosperitate. Orasul este superb, plin de atractii si distractii, petrecerea din piata este animata, vinul spaniol curge din plin iar explozia de artificii de la 12 fix este un spectacol de neuitat!

8. Revelion Exotic Cuba-Varadero

Revelionul in Cuba este sarbatorit cu mare pompa mai ales ca sarbatoarea coincide marsul festiv al trupelor lui Castro. De Revelion in Cuba poti sa vezi oameni fericiti care stiu sa se bucure de tot ce au, chiar daca nu au mult, care beau bere ieftina si danseaza in strada. Cei mai multi petrecareti se aduna la malul marii. Bucura-te de briza tropicala si de atmosfera animata de pe plaja de la Varadero!

7. Revelion Exotic Hong-Kong

In Hong Kong, seara de 31 este sarbatorita in stil vestic, cu petreceri care se prelungesc pana in zorii zilei anului cel nou. Locul cel mai popular si mai aglomerat unde se striga numaratoarea inversa este Times Square. Aici poti asculta muzica live si te poti amesteca printre petrecaretii orasului iar la finalul numaratoarei inverse o sa vezi un foc de artificii absolut fabulos, asa cum numai chinezii stiu sa organizeze. Luminile exploziilor colorate sunt un adevarat spectacol!

6. Revelion Viena

Viena sarbatoreste Revelionul in stilul sau fastos, cu divertisment de calitate si muzica buna. La cumpana dintre ani la Viena te asteapta concerte, expozitii si spectacole superbe de artificii. Pentru a incheia anul cu o experienta de neuitat iti recomandam sa faci un tur cu Roata Uriasa a Vienei, deschisa publicului de la 10:00 pana la 21:45. Iar la 12 noaptea, dupa traditia orasului,  danseaza pe ritmurile valsului Dunarea Albastra.

5. Revelion Istanbul

Sa vizitezi capitala Turciei este o idee buna oricand dar de Revelion orasul isi dezvaluie adevaratul potential ca destinatie de distractie. Cu o istorie indelungata, multe obiective turistice, ospitalitate proverbiala si spectacole in multe limbi de circulatie internationala, Istanbul stie sa-si rasfete turistii. Petrece Revelionul in acest punct de intalnire a Europei cu Asia. Si avem un pont pentru tine: o croaziera pe Bosfor sub o ploaie de artificii este o amintire pentru o viata!

4. Revelion Republica Dominicana

Se spune ca asa cum iti este noaptea de Anul Nou asa o sa-ti fie tot anul. Iar daca in lista ta de dorinte sunt inscrise relaxari, locuri frumoase, rasfat si clipe de neuitat atunci profita de oferta pentru un Revelion in Republica Dominicana. Iar daca artificiile de miezul noptii te surprind pe plaja unei dintre ele mai frumoase destinatii exotice din lume anul cel nou nu poate sa fie decat minunat.

3.  Revelion Paris

Ne place Parisul pentru ca are un aer rafinat si romantic. Stim si pe cine am vedea cel mai des acolo in prag de an nou… O ea pasind usor de la inaltimea tocurilor si un el, incaltat in pantofi eleganti care bat usor asfaltul. Pasii lor se potrivesc unul dupa celalalt, mainile le sunt inlantuite iar ochii lor clipesc des vrand parca sa salveze pentru totdeauna in memorie momentul acela si ploaia de artificii ce se revarsa deasupra Turnului Eiffel.

2. Revelion Dubai

In casa luxului, noul an este intampinat cu mare pompa. Restaurante ofera preparate rafinate, hotelierii se intrec in decoratii dichisite si servicii de calitate iar petrecerile sunt stropite cu bauturi fine. Dar este de ajuns sa privesti imaginile de Anul Nou cu artificiile din Dubai ca sa fii fascinat. Nu este nevoie de prezentari, nu este loc pentru cuvinte. Impresionantele explozii de lumina si culoare care se revarsa deasupra cladirilor futuriste din Dubai trebuie vazute “live” macar o data in viata!

1. Revelion Rio de Janeiro

De Revelion pe plaja de la Copacabana vei lua parte la una dintre cele mai mari si mai frumoase petreceri din lume. Petrecerea are si “dress-code”: petrecaretii se imbraca in alb! Astfel ca Rio de Janeiro se transforma intr-o imensa “petrecere tematica”. Tema este: “imbraca-te in alb si o sa atragi numai lucruri pozitive in anul nou”. Si superstitios sau nu, doar nu ai risca sa ratezi un an plin de lucruri bune!

 

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare