Top 5 cele mai romantice hoteluri din lume conform TripAdvisor!

  • 12 februarie 2013

Ce cazare ai alege pentru o vacanta romantica? Camera unui hotel de lux cu sampanie, lumanari si jacuzzi, o cabana asezata in creierii muntilor sau o escapada cu cortul pe o plaja pustie? Daca mergi pe prima varianta, atunci articolul aceasta este pentru tine! Vorbim despre superlativele luxului si te introducem virtual in cele mai romantice din lume.

TripAdvisor, cel mai mare site de calatorii de pe planeta a alcatuit o lista scurta a celor mai romantice hoteluri de pe planeta in urma recomandarilor si review-urilor facute de milioane de calatori. Noi vrem sa iti spunem cate ceva despre primele 5. Afla cum arata si ce au de oferit indragostitilor…

Anastasis Apartments, Imerovigli, Grecia

Anastasis Apartments este situat la marginea localitatii Imerovigli, in partea de nord-vest a insulei Santorini, intre Fira si Oia. Hotelul este inconjurat de gradini si ofera o priveliste superba asupra stancilor din jur si a marii. Este un loc perfect pentru cei care cauta intimitate, relaxare, servicii impecabile si peisaje frumoase.

Printre facilitatile speciale pe care Apartments Anastasis le ofera indragostitilor se numara: Piscina Infinity, doua spatii generoase de relaxare langa piscina, mici piscine incalzite pe terasa apartamentelor, jacuzzi, masaje aplicate de terapeuti profesionisti, tratamente cosmetice la cerere precum si posibilitatea de a servi micul dejun pe balcon sau la marginea piscinei.

La Minerva, Capri, Italia

La Minerva este un hotel de lux situat in centrul orasului Capri, la mica distanta de Via Camerelle si Via Tragara ce duce la plajele de la poalele Faraglioni. Hotelul este inconjurat de gradini luxuriante verzi si ofera o panorama superba asupra marii.

Printre detaliile ce ii vor fascina pe vizitatori se numara privelistea terasei de pe acoperis unde pot savura micul dejun in lunile calde de vara.

Cranleigh Boutique, Bowness-on-Windermere, Marea Britanie

Cranleigh Boutique ofera servicii exceptionale si este preferatul vedetelor din Anglia. Hotelul sustine ca ofera clientilor sai lux, un cadru romantic, intimitate, stil unic, cele mai noi facilitati si tot ce e mai nou in materie de tehnologie si gageturi. Iar turistii de pe Tripadvisor au confirmat ca Cranleigh Boutique ofera toate acestea si chiar mai mult...

Elegantul hotel ofera 18 camere luxoase si o atmosfera perfecta de confort si relaxare. Fiecare camera de 5 stele a fost personalizata de catre un talentat designer de interior pentru a satisface cele mai variate preferinte.

Cedar Manor Hotel and Restaurant, Windermere, Marea Britanie

Cedar Manor Hotel and Restaurant este un hotel de lux cu o istorie de 150 de ani, situat la 700 de metri de centrul orasului Windermere. In interior, hotelul este finisat si dotat dupa cele mai moderne standarde si pune la dispozitia clientilor Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, un lounge si bar. In exterior, are aspectul unei vile vechi englezesti iar punctul cel mai important de atractie este restaurantul multipremiat al hotelului.

Baros Maldives, North Male Atoll, Maldives

Baros Maldives este un resort de lux, situat pe o insula inconjurata de apele limpezi ale Oceanului Indian. Acest loc a fost premiat de nenumarate ori pentru servicii si locatie.

Fiecare spatiu de cazare ofera facilitati si o multime de variante de divertisment la domiciliu. Vilele spatioase ale resortului se deschid spre o veranda privata cu piscina si sezlonguri, de unde se pot admira gradinile luxuriante si o panorama superba asupra oceanului.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare