Te-ai gandit vreodata ca la finalul unei calatorii ai putea sa te gasesti… pe tine?


Descopera arta si stiinta constientizarii sinelui cu Shauna Shapiro! Centrul Tao’s Paros, Grecia         

Punctul de echilibru pe care se sprijina intreg universul tau se afla in tine insuti. Tu esti cel care gaseste mereu resurse de energie sa te ridici dimineata din pat si sa-ti infrunti greutatile, temerile, frustrarile si visele care nu s-au concretizat vreodata. Tu esti persoana curajoasa care nu a uitat niciodata sa spere, sa creada si sa astepte. Si totusi sunt zile in care obstacolele devin atat de apasatoare, incat aproape ca uiti cum e sa plutesti sprinten prin viata. Impovarat de trecut si nerabdator sa intampini zile mai bune, uiti sa traiesti in prezent.

Toti avem momente in care, in loc sa traim clipa, alergam spre viitorul incert fara sa ne dam seama ca de fapt, fugim de noi si de propriile noastre neputinte. De noi, insa, nu putem scapa! De aceea, multi oameni traiesc nefericiti si privind mereu spre viitor, pentru ca nu inteleg ca trebuie sa se imprieteneasca in primul rand cu ei insisi si cu prezentul.

Cum poti sa iti imbunatatesti viata?

Prin meditatie si exercitii poti ajunge sa iti constientizezi propriul potential si sa te indepartezi de lucrurile care te fac nefericit. Aceasta constientizare a momentului prezent cunoscuta sub denumirea de “mindfulness” ne ofera potentialul de a ne transforma mintea, trupul si sufletul intr-un mod care cultiva evolutia, sanatatea, inteligenta emotionala, creativitatea si inovatia.

Cand si unde poti incerca o asemenea experienta?

Iti propunem ca intr-o zi de vara, la sfarsit de iulie, sa iti rezervi patru zile pentru a descoperi ce inseamna curatenia sufletului si a mintii. Si nu oriunde, ci in decorul paradisiac al insulei Paros din Grecia, cu casele sale albe traditionale ce contrasteaza cu turcoazul apelor. Nu este o simpla vacanta, este un pachet special. Aceasta este o intalnire cu tine intr-un loc superb, inconjurat de oameni exceptionali. In perioada 24-27 Iulie 2012, la centrul Centrul Tao’s din Paros, Grecia, sunt organizate workshop-uri cu Shauna Shapiro, un expert international in practicarea principiului de “mindfulness“.

Cine este Shauna Shapiro?

Shauna Shapiro este profesor de Psihologie asociat la Universitatea Santa Clara cu peste 20 de ani de experienta in practica meditatiei. Shauna si-a inceput studiul psihologiei si meditatiei la Universitatea Duke si a primit doctoratul in psihologie clinica din partea universitatii din Arizona. De-a lungul timpului, ea a condus cercetari clinice pentru a demostra efectele pozitive ale meditatiei “mindfulness” asupra trupului si mintii si a publicat peste 70 de articole pe acest subiect. Este de asemenea co-autor al cartii “Arta si stiinta conceptului de mindfulness”. In prezent, Shauna tine numeroase prelegeri si conferinte precum si programe de training pe tematica practicii conceptului de mindfulness in psihologie, sanatate, educatie si wellness. A fost invitata sa tina prelegeri pentru regele Thailandei, Centrul danez pentru Dezvoltarea resursei umane, Consiliul Mondial al Psihoterapiei si multe alte institutii importante.

Cum pot cursurile Shaunei Shapiro sa iti imbunatateasca viata?

Shauna Shapiro este profesor de Psihologie asociat la Universitatea din Santa Clara si iti va arata in cadrul acestui program, cum poti ajunge, prin intermediul meditatiei si a exercitiilor zilnice, sa-ti regasesti linistea sufleteasca si fericirea. Atitudinea detasata pe care o vei dobandi dupa aceasta experienta combate stresul, anxietatea si depresia recurenta. Meditatia “mindfulness” te ajuta sa iti intelegi si sa iti accepti emotiile, in loc sa suferi din cauza lor. Tot mai multi cercetatori si oameni de stiinta vorbesc despre modul in care gandurile ne influenteaza viata si cum “suntem ceea ce gandim”. Asa ca inainte de orice, Shauna Shapiro te va invata sa iti controlezi gandurile si le folosesti in favoarea ta!

De cate ori nu simtim nevoia de a face curatenie… in dulapuri, in rafturi prafuite, in actele de la birou? Si sufletul nostru are nevoie de asemenea momente in care sa se elibereze de toata mizeria din jur. Pachetul nostru presupune curatenie pentru trup si minte intr-o destinatie splendida de vara, o insula greceasca linistita, care a reusit sa-si pastreze nealterat farmecul pitoresc, cu case albe si simple, stradute curate si plaje superbe…

Detalii pachet “Descopera arta si stiinta constientizarii sinelui” Centrul Tao’s Paros, Grecia Perioada: 23 – 28 iulie 2012 Tarif de la 660 Euro/ persoana

Tariful include: 5 nopti de cazare cu mic dejun, 4 pranzuri, 3 sesiuni de Chi Kung, 3 sesiuni de meditatie, 9 seminarii cu Shauna Shapiro. Tariful nu include: transport pana in insula Paros, asigurare medicala, cina.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare