Tarom aduce cadouri românilor de ziua lor


Go Travel sarbatoreste alaturi de Tarom Ziua Romaniei

Printre tricolorul românesc se întrezăresc de departe bilete de avion aproape făcute cadou de bilete de avion Tarom, principala companie aeriană din România. Bucură-te de mirosul vacanței, de gustul dulce al plimbării, vezi locuri noi, oameni noi, cunoaște de ziua națională a României. Te vei îndrăgosti de meleaguri străine, însă inima ta va rămâne mereu acasă.

Cu bune și rele, urcușuri și coborâșuri, un adevărat montagne russe statal, Tarom știe cât de mult își iubesc românii țara și vine în întâmpinarea noastră, a tuturor, cu oferte care mai de care mai bune.  Nu mai aștepta și ia-ți cadoul de la Tarom!

Tarom îți aduce:

Rute dus-întors de la București către Atena, Istanbul, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia de la 79 Euro/ persoană și Iași către Istanbul.

Rute dus-întors de la București către Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Viena și Iași către Bologna, Roma, Torino de la 99 Euro/ persoană.

Rute dus-întors de la București către Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Valencia; Iași către Londra, Munchen; Cluj către Viena și Sibiu către Munchen de la 119 Euro/ persoană.

Rute dus-întors de la București către Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv și Iași către Tel Aviv de la 139 Euro/ persoană.

Termeni și condiții:

- Oferta este valabilă în perioada 28 Noiembrie - 1 Decembrie 2015;

- Perioada de călătorie este 10 Ianuarie - 29 Februarie 2016;

- Tarifele sunt dus-întors şi includ toate taxele;

- Biletele de avion trebuie achitate în aceeaşi zi în care este făcută rezervarea; - Biletele de avion sunt nerambursabile şi nu sunt permise modificări ulterioare; - Perioada minimă de şedere: 2 zile sau un weekend; - Perioada maximă de şedere: 14 zile;  

Locurile la tarifele afişate sunt limitate. Pentru rezervări sau mai multe informaţii legate de ofertă, ne puteţi contacta la adresa de e-mail ticketing@gotravel.ro sau la numărul de telefon +4021 305 99 55/ interior 163.


SOURCE AND TAGS