Promotii la bilete de avion. KLM deseneaza harta viselor de vacanta implinite!

  • 24 ianuarie 2012

     

Iarna asta KLM are pentru tine promotii extraordinare la bilete de avion dus-intors pentru calatorii pe care le poti face pana in vara. Destinatiile accesibile propuse de KLM sunt orase iconice, populare, iubite si vizitate cu drag de turisti. Probabil ai auzit sau ai citit cate ceva despre fiecare. De aceea, intentionam sa te surprindem cu lucruri pe care nu le stii, cate o curiozitate din fiecare oras si sa te tentam o data in plus sa le vizitezi si sa le admiri. Si partea cea mai frumoasa este ca o data convins de un oras anume poti obtine un bilet de avion la preturi foarte mici de la KLM. 

Ce nu stiai despre: 

New York  

In New York mai bine de jumatate din populatie nu are masina. Mai mult, in cartierul cel mai important al orasului, Manhattan, mai bine de 75% din rezidenti nu au un automobil. Astfel se explica faimoasa vanatoare a taxiurilor galbene din oras. Traieste si tu macar o data experienta vietii de newyorchez  si inscrie-te in cursa prinderii unui taxi. Poate fi chiar amuzant… atat timp cat esti in vacanta si nu te grabesti nicaieri! 

Un bilet dus-intors pentru New York de la KLM costa 659 de euro. 

 

  

Sao Paolo  

La polul opus, la figurat desigur, se afla Sao Paolo. In orasul Brazilian sunt peste 7 milioane de masini, iar localnicii proprietari sunt recunoscuti amatori de viteza si de senzatii tari. Nu este recomandabil sa conduci aici daca nu esti sofer experimentat. Pentru sigurantata foloseste transportul in comun si apeleaza cu incredere la taxiuri. 

Un bilet dus-intors pentru Sao Paolo de la KLM costa 699 de euro. 

  

Amsterdam  

In Amsterdam pe de alta parte sunt mult mai multe biciclete decat masini. Mai exact 600.000 de biciclete pentru putin peste 760.000 de locuitori. Fiind o capitala mica si civilizata cu stradute inguste si un numar mare de parcuri, acest mijloc de transport ecologic si rapid este deosebit de popular. Asa ca o data ce ai ajuns in oras ia-ti si tu o bicicleta de la unul din numeroasele centre de inchiriere din oras si plimba-te pe doua roti prin oras. 

Un bilet dus-intors pentru Amsterdam de la KLM costa 149 de euro. 

  

Mexic  

Mexico City cum este denumita capitala Mexicului este al doilea cel mai mare oras de pe pamant dupa Tokyo. Dar detaliul cel mai interesant este ca atat de popularul si populatul Mexico City, construit pe un rezervor de apa se scufunda cu circa 6-10 centimentri in fiecare an, de 10 ori mai rapid decat Venetia! 

Un bilet dus-intors pentru Mexic de la KLM costa 699 de euro. 

  

Miami  

Miami are mai mult de 800 de parcuri si este singurul oras din Statele Unite marginit de doua parcuri nationale separate, Everglades National Park in vest si Biscayne National Park in est. Si pe langa calitatea  de a fi un oras verde, Miami a fost asezat pe locul intai in topul celor mai curate orase din America de catre revista Forbes. 

Un bilet dus-intors pentru Miami de la KLM costa 699 de euro.   

Shanghai  

In Shanghai se vorbeste… shanghaineza. Cel mai mare oras din China are o limba proprie . Practic este mai degraba un dialect ridicat la rangul de limba. Mai mult, chiar si in interiorul orasului exista cateva mini-dialecte. Shanghaineza este una dintre cele 248 dialecte chinezesti identificate pana acum. 

Un bilet dus-intors pentru Shanghai de la KLM costa 529 de euro.   
 

Tokyo  

In cel mai mare oras din lume, Tokyo, strazile nu au nume. O particularitate este faptul ca fiecare cladire a fost numerotata in ordinea datelor de constructie. Cladirea cu numarul 1050011, mai precis turnul Tokyo Sky Tree din Tokyo este cea mai inalta constructie de pe mapamond. 

Un bilet dus-intors pentru Tokyo de la KLM costa 679 de euro. 

 

  
Johannesburg

Johannesburg, cel mai mare oras din Africa de Sud, numara mai bine de 6 milioane de copaci si formeaza una dintre cele mai mari paduri urbane artificiale din lume. In plus, Johannesburg este de departe cea mai verde metropola de pe mapamond cu atat mai mult cu cat vegetatia naturala din regiune este de tip savana. 

Un bilet dus-intors pentru Johannesburg de la KLM costa 710 de euro. 

 
 
Jakarta 
 
Jakarta este capitala Republicii Indonezia, o tara compusa din peste 17.000 de insule. Jakarta este localizata pe insula Java si ofera acces usor spre mai multe insule cu jungle, plaje intinse si oportunitati de aventuri asemanatoare celor din filmele cu pirati. Fiecare dintre insulele conectate la capitala Indoneziei are o cultura si traditii proprii.

Un bilet dus-intors pentru Jakarta de la KLM costa 739 de euro. 

  

 

Toronto 

Toronto, destinatia turistica numarul unu in Canada este unul dintre cele mai verzi centrele urbane din lume, cu 7344 de hectare cu parcuri si cu circa un copac jumatate pe cap de locuitor. In plus, Toronto mai are 840 km de trasee pentru plimbari pietonale si cu bicicleta si mai mult de 120 de terenuri de golf. 

Un bilet dus-intors pentru Toronto de la KLM costa 599 de euro. 

  

Tarifele de la KLM pentru bilete de avion dus-intors cu plecare din Bucuresti includ taxele de aeroport. Biletele sunt puse in vanzare in perioada 13.01.2012 - 08.02.2012 iar calatoria poate fi facuta pana la 30.06.2012. Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii.  Rezerva-ti cat mai repede un bilet de avion spre destinatia care te-a cucerit pentru ca biletele se epuizeaza rapid, iar astfel de ocazii nu apar cat ai clipi. 

 


SOURCE AND TAGS