Premier Palace Hotel & Spa, cea mai noua locatie de cinci stele din Bucuresti!

  • 2 aprilie 2013

La sfarsitul lunii martie 2013, in Bucuresti s-a deschis un nou hotel de 5 stele: Premier Palace Hotel&Spa. Acesta face parte din grupul Premier Palace si a fost deschis in urma unei investitii de 10 milioane de euro. Hotelul este situat fata in fata cu Stadionul Ghencea, la doar 6 km de centrul capitalei, la 2,5 km de parcul de distractii Terra Park si la doar 10 minute de mers pe jos de Mall Plaza.

Complexul Premier Palace Hotel&Spa pune la dispozitia oaspetilor un restaurant, un Piano Bar si un Sky Bar, o sala de conferinte, centru spa, piscina interioara si o sala de fitness. In ceea ce priveste posibilitatile de cazare, hotelul are un Apartament Prezidential, 4 apartemente Junior, 33 de camere Deluxe Executive si 44 de camere Deluxe. In total, 82 de camere spatioase si elegante, decorate in nuante de maro, crem si indigo. Produsele cosmetice puse la dispozitia clientilor apartin renumitei marci Salvatore Ferragamo.

Cel mai luxos dintre spatiile de cazare este Apartamentul Prezidential de 130m². Acesta este alcatuit dintr-un dormitor prevazut cu dressing separat, living-room, o mini bucatarie si doua bai. Printre facilitatile oferite se numara aer conditionat individual, LCD TV, internet wireless, telefon cu linii externe dar si cu casuta vocala , minibar, seif in camera, espressor, cosmetice de toaleta si uscator de par.

Restaurantul de la Premier Palace Hotel & Spa este are un design Art Nouveau si serveste meniuri internationale. In barul de la primul etaj se poate asculta muzica live la pian iar in Sky Wine Bar & Lounge de la ultimul etaj al hotelului se pot degusta o mare varietate de vinuri frantuzesti si italiene.

Centrul de spa al hotelului este primul proiect de Health Spa din Bucuresti, cu 20 de cabinete de tratamente medicale de recuperare, relaxare si intretinere. Hotelul pune la dispozitia clientilor si prima piscina de hidromasaj din Bucuresti. Oaspetii hotelului au acces gratuit la zona de spa, la piscina interioara si la sala de fitness.

Premier Palace Hotel&Spa este dedicat atat celor care calatoresc in interes de afaceri cat si celor care vin in vacanta la Bucuresti. Locatia se vrea “mai mult decat un hotel, o stare de spirit”.


SOURCE AND TAGS