Piscinele spectaculoase ale lumii

  • 22 iunie 2012

Unde te racoresti weekendul asta? Poate la strandul din cartier? Noi te provocam sa visezi mai departe si mai frumos! Si iti dam cateva variante unde balaceala in bazin este dusa la alt nivel: piscine la usa camerei tale in care sa te arunci in diminetile fierbinti de vacanta, piscine la inaltimea zgarie norilor, piscine care se varsa in ocean…

Ti-am starnit interesul? Atunci priveste aceste piscine spectaculoase macar imortalizate de camera foto! Numai imaginandu-te acolo si deja poti sa plutesti de incantare...

San Alfonso Del Mar, Algarrobo, Chile

San Alfonso Del Mar este probabil singura piscina din lume unde nu esti considerat penibil daca te plimbi cu barca. Asta pentru ca dupa Cartea Recordurilor, este cea mai mare piscina din lume masurand cam cat 6000 de piscine normale de 8 metri. Inconjurata de o plaja cu nisip alb, pare un mini ocean cu ape albastre unde te poti balaci in voie fara teama rechinilor sau a altor vietati marine periculoase.

Marina Bay Sands Skypark, Singapore

Piscina Infinity este amenajata deasupra a trei turnuri ale complexului Marina Bay Sands din Singapore, fiecare numarand cate 55 de etaje. De la aceasta inaltime poti admira cel mai impresionant apus urban din lume. In fata ochilor tai s-ar intinde panorama orasului Singapore cu zgarie-norii sai care la apusul soarelui se transforma in sageti de lumina aruncate spre cer. E de ajuns sa privesti imaginile ca sa fii fascinat de aceasta piscina incredibila!

Hotel W Retreat & Spa, Insula Fesdu, Maldive

Ce zici de o dimineata in care sa te trezesti in zori de zi, sa deschizi usa si sa te arunci direct in piscina? Este posibil in W Hotels din insula Fesdu din Maldive! Camerele oaspetilor au fiecare piscina proprie, care se varsa in ocean. Este evadarea perfecta, un loc de vis! Avem o singura avertizare pentru tine: nu o sa te mai intorci vreodata la realitatea ta de toate zilele fara sa tanjesti in fiecare clipa dupa acele momente ale desfatarii totale.

Hotel du Cap Eden-Roc, Insulele Antile, Franta

Imagineaza-ti ca te relaxezi intr-un bungalou savurand un cocktail aromat si rece adus de un chelner mereu la dispozitia ta. Cand esti satul de lenevit, te arunci intr-o piscina incalzita de unde admiri Insula Lérins si iahturile albe care aluneca lin pe Golful Cannes. Apoi te agati de o franghie care te duce direct in ocean. Nu este un vis! In apropiere de Cannes, exista aievea aceasta piscina sapata in stanca, preferata vedetelor Kate Moss, Bruce Willis sau Johnny Depp!

The Pimalai Resort, Koh Lanta, Thailand

Considerata "templul apelor", piscina din resortul Pimalai este asezata la 50 de metri deasupra apelor albastre ale Marii Andaman intr-o padure tropicala luxurianta. Templul este decorat in stilul traditional al locasurilor religioase din Thailanda. Aici poti inota fara sa te impiedici de pietre si vietati mari admirand plaja si marea. Peisajul este inaltator, ca intreaga experienta de vacanta in acest resort!

Seagaia Ocean Dome, Miyazaki. Japonia

Seagaia Ocean Dome este cea mai mare piscina din Miyazaki, Japonia si cel mai mare parc acvatic interior din lume. Piscina reproduce atmosfera unei plaje caraibiene, cu nisip alb si palmieri. Dar partea cea mai interesanta la aceasta piscina este faptul ca este creata in asa fel incat sa simuleze un cer senin chiar si atunci cand afara ploua multumita acoperisului sau retractabil sofisticat, cum numai in Japonia poti vedea deocamdata!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare