Descoperă orașul viitorului, Dubai!


Cu un climat călduros, plaje frumoase, hoteluri de lux, mall-uri, atracții fascinante și o comunitate înfloritoare, Dubai-ul primește anual milioane de turiști dornici de o vacanță de neuitat sau în căutarea unor afaceri promițătoare. Motivele pentru care trebuie să vii aici sunt nenumarate. Pe cele mai importante, pe lângă tarifele tentate, dacă îți rezervi locurile în această perioadă, le găsești enumerate mai jos.

CELE MAI MULTE RECORDURI

Numit orașul recordurilor, Dubai-ul este fascinant prin dimensiunile superlative ale clădirilor, monumentelor și infrastructurii. Îți imaginezi cum este să admiri un peisaj de la etajul 124, să iei cina sau să inoți la cea mai mare înălțime? Power Princess - cel mai înalt bloc de locuințe, Burj Khalifa – turnul de 828 metri, cea mai mare fântână “coregrafică” sau prima pârtie de schi acoperită din Orientul Mijlociu, sunt doar câteva dintre obiectivele intrate în Cartea Recordurilor în ultimii ani.

Cea mai bună CAZARE din lume

De la aeroport până la malul mării există din belșug hoteluri extragavante în Dubai. Orațul te va impresiona înca de la drumul către hotelul de 3*, 4* sau 5*. Facilitățile de cazare sunt extraordinare, combinând confortul european cu luxul arăbesc. Pentru că vorbeam mai sus de recorduri, trebuie să menționăm că cel mai mare hotel din lume, JW Marriott Marquis Dubai, are 355 metri împărțiți în 77 de etaje și 8008 camere luxoase. Insă în 2018, acest record a fost depășit de un alt hotel, The Gevora, care a întrecut limitele oricărei imaginații.

SHOPPING

Dubai-ul are oportunități de shopping întâlnite doar la New York, Singapore sau Hong Kong la prețuri mult mai reduse, Emiratul fiind o zonă în care nu se percep taxe. Începe cu Deira City Centre, apoi mergi la Burjuman și continuă cu Dubai Mall, cel mai mare centru comercial din lume. Rezervă-ți cel puțin două zile pentru shopping. Nu uita nici de bazarul de aur sau Gold Souk! Deși este orașul viitorului, acesta nu și-a uitat rădăcinile.

DESTINAȚIA COPIILOR

Dacă motivele de mai sus încă nu au fost suficient de convingătoare, cu siguranță acesta îi va ține mult timp cu zâmbetul pe buze pe micuții tăi. Parcurile de distracție acvatice, patinoarele, minigolf-ul și skydiving-ul interior sunt doar câteva dintre activitățile care îi vor ține ocupați. Viața copiilor este ușoară și plină de jocuri, dar, din când în când micuții vor să vadă și cum este să fii adult. Cu ajutorul unui concept extrem de interesant precum KidZania, care este o replică pentru copii a unui oraș real. Acesta are un aeroport, un supermarket, o bancă și alte facilități pe care le poți găsi într-un oraș normal. Copiii vor alege un loc de muncă dintr-o gamă largă de joburi, cum ar fi chirurg, pompier, bucătar, actor; vor lucra și vor caștiga bani.

Știm că ești mereu în căutarea unei vacanțe perfecte, speciale, plină de amintiri frumoase pentru toți membrii familiei, de la mic la mare. Așa că trebuie neaparat să vizitezi această destinație! Profită de oferta Last Minute de Revelion în magnificul Dubai, la tariful de 1040 euro/persoană pentru 7 nopți, cu plecare din 27 decembrie 2017. Rezervă biletele aici https://goo.gl/k1ZFdW .

Pentru oferta completă, disponibilități și recomandări vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail: vacante@gotravel.ro sau la numărul de telefon 021 305 99 55/ departament vacante (103).

Save Save

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare