MSC Splendida… croaziera luxului absolut

  • 4 octombrie 2012

Intr-un articol anterior vorbeam despre croaziere si motivele pentru care sunt alegerea perfecta de vacanta. De aceasta data vin cu o sugestie concreta: o croaziera MSC Splendida!

MSC Splendida este un vas de croaziera cotat la 6 stele, ce se afla in topul celor mai luxoase din lume.

Cineva mi-a spus de curand ca nu ar merge pe un vas de croaziera nici pe gratis pentru ca i se pare ca nu ar avea ce sa faca un sejur intreg si s-ar plictisi ingrozitor. Am ras si am realizat cat de putin stim de fapt despre vasele de croaziera ale secolul XXI. MSC Splendida este doar un exemplu.

Vasul are 6 restaurante, 10 baruri tematice interioare, 3 baruri exterioare, discoteci, 10 Duty-Free shop-uri, 2 spatii de joaca, un aquapark cu 5 piscine, o sala de cinema interactiva 4D, o sala de spectacole cu peste 3000 de locuri, o sala de fitness suspendata deasupra apei, teren de tenis de camp, teren de baschet, pista de jogging, 3 mese de ping-pong, un teren de squash, un centru spa cu saune, baie turceasca, solar, sala de relaxare, talasoterapie, sala de masaj, 12 jacuzzi, un simulator de curse Formula 1, o sala de jocuri electronice, cazino si multe, multe altele.

Practic nici un oras din lume nu are intr-un spatiu atat de limitat, atat de multe posibilitati de divertisment! Adevarul este ca multa lume inca asociaza croazierele cu societatea aristocratilor cu manusi albe si costume negre care se plimba pretentios pe puntea vaselor cu femei dichisite agatate de brat. Nimic mai fals! O punte de la MSC Splendida arata… cam asa:

Pe splendidul vas de 450.000 de metri pot fi cazati peste 3.200 de turisti in mai bine de 1.600 de cabine. Turistii beneficiaza de majordom personal, servicii exclusiviste, tehnologie de ultima generatie si se lafaie in interioare elegante si confortabile.

O astfel de croaziera costa in jur de 1000 de euro dar Go Travel are o oferta incredibila de Craciun: doar de 189 de euro persoana pentru 7 zile de vis la bordul MSC Splendida intr-o croaziera pe Marea Mediterana. Mai ai timp sa-ti rezervi un loc pe vas pana pe 8 octombrie!

Toate detaliile despre oferta le gasesti aici.

 

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare