Merge şi el în vacanţă?


Se ştie că organizarea vacanţei presupune destul de mult efort, de la documentare, studierea pieţei, alegerea locului şi multe alte lucruri care dau bătăi de cap. Dacă mai ai şi un preaiubit patruped, lucrurile se complică şi mai mult. Mulţi sunt cei care îşi iau gândul de la concediu departe de casă, întrucât nu sunt acceptaţi cu animalele de companie în hoteluri, iar rudele şi prietenii se dovedesc a nu fi de mare ajutor în astfel de momente.

Dar chinul a luat sfârşit. Am făcut o listă cu hotelurile din cele mai căutate destinaţii din România, care acceptă ghemul de blană, ca tu să te poţi bucura din plin de vacanţă!

  • POIANA BRAŞOV

1. Hotel Traveland Villas Poiana Braşov 3* (159 lei/noapte), un loc de poveste, situat între munţi, la 1020 m altitudine, lângă pârtia de schi Stadion. Oaspeţii pot merge la echitaţie la 3 km de Traveland Poiana Braşov, iar un transfer la aeroportul din Bucureşti sau Sibiu este disponibil la cerere.

2. Hotel Rizzo Boutique & Spa 4* (221 lei/noapte), un loc elegant şi rafinat, ce oferă o multitudine de facilităţi pentru ca fiecare clipă să rămână imprimată în memorie. Pârtia de schi Bradul se află la 1 km de Rizzo Boutique, iar lacul Mioriţa este situat la 300 de metri. Oaspeţii pot ajunge cu maşina în centrul oraşului Braşov şi la castelul istoric din Bran în mai puţin de 25 de minute.

3. Pension Heraldic Club 5* (212 lei/noapte), amplasat în centrul de atracţie al staţiunii, ajungându-se foarte uşor în toate punctele de interes. E o locaţie de top, care invită la evadare din cotidian şi reverie, având vedere directă către vârful Postăvaru şi la munţii Piatra Craiului.

  • MAMAIA

1. Hotel Delta Mamaia 2* (486 lei/ 6 nopţi/ 2 adulţi), renovat complet, aproape de Aqua Magic, Satul de vacanţă şi la 100 m de plajă. Accesul cu animale de companie este permis dacă se achită 25% din preţul unui loc de cazare.

2. Hotel Riviera 3* (382 lei/noapte), situat la 70 m de Marea Neagră, renovat şi cu personal atent. Acceptă animale de companie la cerere, însă pot percepe taxă suplimentară.

3. Hotel Comandor 4* (de la 178.8 Euro- 268.3 Euro/ persoană/ 7 nopţi), un loc elegant şi confortabil, oferind o multitudine de facilităţi şi servicii. Acceptă animale de companie, dacă se achită 20% din valoarea unui loc de cazare şi se prezintă la recepţie certificatul de sănătate.

  • BĂILE HERCULANE

1. Pensiunea La Dolce Vita 3* (106 lei/noapte), un loc în care vacanţa capătă alt contur, multe servicii fiind gratuite, de la parcare, wifi, cazare copii 0-12 ani, inclusiv animalele de companie.

2. Vila Hera 3* (221 lei/noapte), situată între munţi, cu o panoramă deosebită şi tratament tradiţional, putând profita de piscina cu apă termală sulfuroasă şi de un masaj sănătos. Se pot percepe taxe suplimentare pentru animalul de companie.

3. Pensiunea El Plazza 4* (119 lei/noapte), o locaţie în care se împletesc rusticul şi eleganţa, creându-se o atmosferă unică. Băile termale publice se află la o plimbare de 10 minute. Centrul istoric din Băile Herculane și Gara Băile Herculane se află la aproximativ 3 minute cu mașina.

  • BĂILE FELIX

1. Hotel Ami 3* (137 lei/noapte), un loc relaxant în care vei putea să te bucuri de masaj şi tratament, de linişte şi natură şi să îţi iei şi patrupedul cu tine, gratuit.

2. Sky Hotel 3* (291 lei/2 nopţi), situat la 6 km de staţiunea balneoclimaterică Băile Felix, la marginea oraşului Oradea, Sky este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din zonă. Eleganţa şi confortul sunt atributele principale, iar accesul cu animale este permis contra cost.

3. Pensiunea Anthimos 4* (221 lei/noapte), o locaţie evaluată la superlativ de clienţi, oferind servicii de calitate şi confort ridicat. Excursii de vânătoare şi de pescuit pot fi organizate, la cerere, de către personalul prietenos al pensiunii Antim. Poţi lua animalul de companie cu tine, pentru câţiva lei în plus.

Dacă doreşti să călătoreşti în afară, poţi opta pentru pensiuni pentru animale de companie, în care micuţii vor avea parte de tratament special, hrană şi îngrijire totală. Preţurile pot varia în funcţie de facilităţi şi servicii, însă majoritatea tarifelor sunt cuprinse între 35 - 120 lei/zi. Printre cele mai bune din Bucureşti se numără: Planeta Ham HamRingstar PetHotel şi Rin Tin Tin.


SOURCE AND TAGS