Mărțișorul vine cu o ofertă specială de la TAROM


Oferta_TAROM_1-8Martie TAROM vă invită să descoperiți destinația preferată cu oferta specială de primăvară! Primăvara este anotimpul perfect pentru călătorii romantice. Dacă visați la o plimbare romantică în Praga sau la o escapadă latino în Barcelona, acum e momentul să profitați! Între 1 - 8 Martie 2016 puteţi cumpăra bilete de avion către Amsterdam, Barcelona, Geneva, Roma sau Viena. Sărbătoriți începutul primăverii cu un mărțișor călător!
Preţurile sunt: ✈ de la 79€ pe rute dus-întors Bucureşti către Atena, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia; şi Iaşi către Istanbul. ✈ de la 99€ pe rute dus-întors Bucureşti către Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chişinău, Viena; și Iaşi către Bologna, Roma și Torino. ✈ de la 119€ pe rute dus-întors Bucureşti către Alicante, Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Londra, Munchen, Praga, Stockholm şi Valencia; Cluj către Viena; Iaşi către Londra și Munchen; Sibiu către Munchen. ✈ de la 139€ pe rute dus-întors București către Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv; Iaşi către Tel Aviv.
Termeni şi condiţii:- Oferta de Mărțișor este valabilă pentru vânzare în perioada 01 - 08 martie 2016; - Perioada de călătorie este 09 mai - 19 iunie 2016; - Tarifele sunt dus-întors şi pot varia în funcție de disponibilitate; - Biletele de avion trebuie achitate în aceeaşi zi în care este făcută rezervarea; - Biletele de avion sunt nerambursabile şi nu sunt permise modificări ulterioare; - Perioada minimă de şedere: 2 zile sau un weekend; - Perioada maximă de şedere: 14 zile.
Amsterdam_Spring
Primăvara începe cu o super ofertă de Mărțișor!
Prague-Flowers4
Pentru rezervări sau mai multe informații legate de ofertă, vă rugăm să ne contactați la ticketing@gotravel.ro sau la numărul de telefon 021 305 99 55.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare