Istanbul - un mix de culturi

  • 24 august 2015

Hoșgeldiniz, sau bine ați venit în fascinanta lume a tărâmului lui Suleyman!

Astăzi este despre Istanbul, cel mai mare oraș din lume care se întinde pe două continente, Europa și Asia. Noi recunoaștem, ne-am îndrăgostit de această metropolă agitată, de cultura ei și de poveștile incredibile ce o construiesc, bucățică cu bucățică.

Stăm însă și ne gândim... oare cum o fi să trăiești într-o țară cu o asemenea istorie incitantă și cu o asemenea așezare inedită? Cum o fi să te plimbi liniștit pe marginea apei, și nu oricare, ci ditamai Bosforul și să realizezi că pe partea cealaltă începe o altă lume, o altă cultură, un alt continent. Sau să ieși la un ceai cu prietenii, în centrul vechi și să fii izbit de iz asiatic datorită apelor Mării Marmara, ce se revarsă tocmai acolo. Oare cum o fi...? :)

Deși nu mai este capitala Turciei, Istanbul a rămas unul dintre cele mai aglomerate centre urbane din lume și reprezintă principalul pol economic al Republicii Turcia. Cunoscut și drept „Orașul celor șapte coline”, acesta fierbe pur și simplu în sezonul estival, la propriu, datorită climei subtropicale umede, și la figurat, ca urmare a invaziei de călători ce forfotesc pe străzi zi și noapte.

Pentru o vacanță de mai multe zile, o vizită la imensa piață de mirodenii, o croazieră pe Bosfor, un popas în districtul Takșim – supranumit Times Square-ul Istanbulului, un tur care să includă Moscheea Suleymaniye, biserica Chora, muzeul Pera și Muzeul de Arta Modernă trebuiesc neapărat parcurse.

Pentru un CITY BREAK însă, avem două pachete super avantajoase. O dată, ar fi o excursie cu autocarul, 3 nopți de cazare cu mic dejun și tur de oraş pietonal cu vizitarea obiectivelor menţionate în program -> tariful pornește de la 110 Euro/persoană și plecarea e pe 2 septembrie. Iar cea de-a doua ofertă este cu avionul, tariful pornind de la 184 Euro/persoană, cuprinzând 2 nopți de cazare cu mic dejun, transport și taxe de aeroport. Ți-ai făcut bagajele?

Pentru oferta completă, tarife, disponibilități și recomandări vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail: vacante@gotravel.ro sau la numărul de telefon 021 305 99 55/ 103, 186, 191.


SOURCE AND TAGS