Insule plutitoare private – noul trend in materie de vacante

  • 6 iulie 2012

O insula privata este unul dintre visele cele mai indraznete ale oamenilor de cateva secole incoace. Si cum nu exista insule de vanzare cati bogatasi are planeta, o firma austriaca a gasit o solutie inedita de a scoate multi, foarte multi bani de pe urma acestei fantezii atat de populare. Insulele plutitoare artificiale sunt ultimul trend in turism si unul dintre cele mai exclusiviste. O astfel de investitie depaseste 5 milioane de euro.

De ce ar da cineva atat de multi bani?

Pentru ca ofera o intimitate confortabila celor bogati si celebri si nu numai. In plus, insula plutitoare privata are mobilitatea unui iaht, confortul unui hotel de 5 stele si pe deasupra este ecologica si independenta energetic folosind atat energia solara, cat si eoliana. Insula poate gazdui in mod confortabil un numar de 12 persoane, in afara membrilor echipajului, pe o suprafata totala de 1.000 de metri patrati.

Insula poate sa fie cumparata de un miliardar excetric dar si de lanturi hoteliere exclusiviste. Proprietarii neobisnuitei insulei au la dispozitie finisaje de lux, sase dormitoare, jacuzzi, gratar, sezlonguri, minibar, sala de mese, studio de karaoke, palmieri adevarati si un acvariu urias. Si partea cea mai frumoasa este ca odata intrat in posesia insulei, proprietarul o poate ancora oriunde in lume. Insula este dotata cu doua mici motoare diesel pentru deplasari pe distante scurte. Primele comenzi de insule plutitoare private vor fi gata in 2014 asa ca nu mai este mult pana cand un vis de secole se va transforma in realitate.

Insulele artificiale sunt construite in Slovacia, o tara fara acces la mare asa ca navele vor fi aduse pe Dunare pana la Marea Neagra. Daca ai aproximativ 6 milioane de euro si nu stii ce sa faci cu ei acceseaza Orsos Islands website si afla mai mult informatii despre modalitatea in care poti intra in posesia propriei tale insule plutitoare. Daca nu, intra in orice caz si admira aceasta creatie exceptionala a viitorului!

Sursa 


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare