Hotelul de ciocolata

  • 13 iulie 2012

Draga indragostit de ciocolata,

Suntem bucurosi sa iti prezentam varianta ideala a unui concediu pe gustul tau: Etruscan Chocohotel din Perugia, Italia, primul hotel de ciocolata din lume.

La dolce vita italiana trebuie sa aiba legatura cu acest hotel incredibil. Interioarele si finisaje sunt inspirate de ciocolata, la fel si meniul restaurantului, barul, receptia, evenimentele, magazinul de suveniruri etc. Design-ul podelelor imita diferite sortimente de ciocolata: cu lapte, amaruie sau cu crema de alune.

In plus, toate camerele sunt “decorate” cu ciocolata fina din belsug din care poti manca pana te saturi si apoi mai poti manca putin.

Hrana zeilor este de doua mii de ani accesibila si muritorilor de rand dar nicaieri in lume oferta nu este mai bogata in preparate care contin ingredientul magic ca in hotelul Etruscan. Restaurantul hotelului ofera chiar si un cioco meniu complet care costa in jur de 20 de euro si include 5 feluri de mancaruri pe baza de ciocolata dar si un meniu clasic, traditional, cu specialitati locale din regiunea Umbria.

Pentru cei care vor sa plece cu o nuanta ciocolatie hotelul pune la dispozitia oaspetilor un solar dar si o piscina in aer liber unde sa se balaceasca in sezonul cald. Iar dupa o baie in piscina recomand delectarea cu produse cosmetice pe baza de ceva ciocolata, puse la dispozitie in baia fiecarei camere.

Si daca te mai intrebi cum sunt intampinati oaspetii hotelului mentionez ca da, cu ciocolata! Pretul unei camere in hotelul de ciocolata incepe de 40 de euro si poate ajunge pana la 500 de euro in functie de tipul camerei, perioada, disponibilitate etc. Daca nu iti este clar Etruscan Chocohotel din Perugia este paradisul oficial al ciocolatei!

P.S. Hotelul creaza dependenta. O solutie pe termen scurt este sa te aprovizionezi corespunzator inainte de plecare de la magazinul de suveniruri al hotelului, Chocoshop.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare