Go Travel te invita la Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry!

  • 26 februarie 2013

Conferinta Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry este o premiera pe piata din Romania iar Go Travel este fericit sa fie partener oficial al acestui eveniment! Conferinta este  organizata de Eventur, prima agentie din Romania specializata exclusiv pe organizarea de evenimente corporate in turism.

Conferinta va avea loc pe data de 10 aprilie in sala Terra Grand Ballroom din cadrul Hotelului Ramada Bucharest Parc.

In cadrul evenimentului se vor dezvalui cele mai recente tehnologii si strategii de marketing si comunicare pentru mediul de afaceri din Romania. Discutiile se vor concentra pe importanta unei prezente constante si inteligente in mediul online. Alex Filip, project manager Eventur, are convingerea ca “Nu costul de a fi pe piata online trebuie evitat, ci costul de a nu fi pe aceasta piata!”

Punctele cheie ale Conferintei

In cadrul evenimentului se va analiza influenta social media asupra comportamentului cumparatorului de servicii turistice, interactiunea clientilor cu brandurile din turism prin intermediul retelelor sociale precum si contributia blogurilor de turism in promovarea bradurilor de travel. De asemenea, se va discuta ce inseamna ROI (return of investment) in social media si care sunt cele mai recente si eficiente instrumente de masurare a profitabilitatii strategiilor online si a aplicatiilor de smartphone. Conferinta se bazeaza pe o analiza a anului 2012 in domeniu dar se vor dezvalui si trenduri in privinta utilizarii gadget-urilor, tehnologiilor si aplicatiilor.

Cui i se adreseaza evenimentul?

Evenimentul se adreseaza consultantilor in turism si marketing online, managerilor si coordonatorilor departamentelor de marketing din cadrul agentiilor de turism, reprezentanti ai lanturilor hoteliere si companiilor aeriene precum si dezvoltatorilor de tehnologii si aplicatii pentru smartphone-uri si tablete.

Lista speakerilor

Speakerii de la Conferinta Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry sunt Mugur Patrascu Head of iLeo, Monica Jitariuc Managing Director The Practice, Marcela Manolica Sales Manager Romania Travelport, Cristina Bazavan Jurnalist si Blogger, Filip Lepus General Manager Travelio, Carmen Pavel Presedinte J’Info Tours, Alexandru Lapusan CEO & Founding Partner Zitec si Catalin Macovei Brand Manager Infoturism.

Beneficiile participarii

Scopul conferintei este acela de a dezvolta noi modele de comunicare si marketing adecvat pe nisa turismului, de a familiariza participantii cu unelte de new media: retele sociale, bloguri, SEO/SEM si customer care dar si cu cele mai recente instrumente, tehnologii si aplicatii pentru dispozitivele mobile. De asemenea, conferinta propune strategii concrete de crestere  a vanzarilor si de fidelizare a clientilor.

#SMMST este un eveniment organizat de Eventur in parteneriat cu GoTravelRamada Bucharest Parc,TravelportTravelioInfoturism si Infopensiuni.

 


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare