Go Travel sustine proiectul “Curat Romania”, pentru o Romanie mai frumoasa!

  • 16 iulie 2013

Inainte de a aprecia valorile culturale, istoria si arhitectura Bucurestiului, trebuie sa punem umarul pentru a-l scapa de gunoaiele care il sufoca zi de zi. Constienti de acest lucru, ne-am implicat cu bucurie in proiectul “Curat Romania” lansat de Piraeus Bank pentru o Romanie mai responsabila. Avem nevoie sa intelegem ca fiecare dintre noi poate contribui la marea schimbare a fetei orasului Bucuresti!

Prima etapa a campaniei

In prima parte a proiectului, cei care vor sa se implice in campanie, vor intra in aplicatia Curat Romania si vor vota zonele Capitalei care au cea mai mare nevoie de o astfel de initiativa.

A doua etapa a campaniei

In cadrul campaniei, vor fi desfasurate cate doua actiuni in fiecare dintre cele 6 sectoare ale Bucurestiului, in zilele de 20 iulie si 3 august. In proiect sunt implicati voluntari din Brigada de Voluntari si Eestec Bucuresti la care se vor alatura toti cei care intra in aplicatie si se inscriu intr-una dintre cele 6 echipe.

Poate ca ne-am obisnuit sa trecem nepasatori pe langa pet-uri aruncate in iarba sau mucuri de tigari stinse pe trotuar. Poate ca ne consolam cu ideea ca tot ce nu e aruncat de noi - nu este responsabilitatea noastra. Ne justificam in fata noastra in mod gresit! Cu cat vom fi mai multi cei care sa actionam pentru a schimba fata Bucurestiului nostru, cu atat va arata mai mult ca o capitala europeana de care sa fim mandri. Si suntem multi oameni de bine, credem in asta cu convingere! Suntem mai multi romani carora le pasa, decat cei care nu ne fac cinste si arunca gunoaiele la intamplare.

Asa ca ne adresam voua, dragi oameni de bine si va dam tuturor intalnire pe 20 iulie si 3 august intr-un efort colectiv de a schimba imaginea orasului Bucuresti.

Si cum nici o fapta buna nu ramane fara rasplata, Go Travel ofera celor mai harnici participanti doua nopti de cazare la frumoasa pensiune Casa Padurii de 4* din Slanic Prahova si un voucher de transport in valoare de 300 de lei!

Haideti alaturi de noi pentru a da o noua fata Bucurestiului nostru! Pe 20 iulie si 3 august!

Pana atunci, votati zonele din Bucuresti care credeti ca au cea mai mare nevoie de curatenie aici.


SOURCE AND TAGS