Glamping, un nou mod de a merge în vacanță


Deși în România această modă a ajuns mai târziu decât în alte locuri, anul acesta varianta de Glamping este pentru tot mai mulți noul mod de a petrece o vacanță!

Glamping - însemnând Camping cu stil, face furori prin țara noastră mai nou, în special de când cu măsurile restrictive din cauza pandemiemiei Covid-19. Însă, glamping-ul e un stil căutat de străini de mulți ani. Ți se potrivește sigur și ție dacă ești în căutare de locuri inedite în care să petreci o vacanță, mai aproape de natură, sau pur și simplu vrei să te rupi de clasicele destinații supra-aglomerate.

Pentru că și noi am ajuns la concluzia că o vacanță într-un glamping e o experiență pe care trebuie să o avem măcar o dată în viață, am căutat câteva campinguri de lux din toată lumea, mai jos:

Aici ai ocazia să trăiești o experiență cât mai aproape de natură dar și să ajuți la ocrotirea ei, datorită congeptului #green în jurul căruia se concentrează campingul. 


Aici, în comunca Galeșu, la poalele Munților Fagaraș, vă veți relaxa într-un cadru de basm, vă veți trezi în fiecare dimineața în mijlocul pădurii. Aerul de munte va lua locul alarmei ceasului, iar apa rece de izvor vă va trezi cum nici cafeaua nu o face.


Garden Village a fost proiectat într-un mod care să permită fiecărei unități de cazare, fiecărui spațiu și fiecărui detaliu să-și spună propria poveste. Aici vei avea parte de natură oriunde privești și toate bogățiile sale, în farfurie.


Quinta da Pacheca, una dintre cele mai cunoscute moșii din regiunea Douro, a fost, de asemenea, una dintre primele proprietăți ce a pus vinul produs chiar pe acel teren, sub propria sa etichetă. Vă puteți imagina trezindu-vă pe mijlocul unei podgorii și experimentați natura uneia dintre cele mai cunoscute regiuni viticole din lume?


Islanda trebuie să fie pe lista ta, mai ales dacă vrei să ai un spectacol de aurora boreală special pentru tine! Unde mai pui că ești cazat la hotelul de 5 milioane de stele?


Al Maha Resort and Spa, Dubai este o oază privată, destinată oaspeților, situată printre palmieri, baldachine de smarald și dunele iconice din Rezervația de conservare a deșertului Dubai. Hotelul oferă o liniște retrasă într-o oază și priveliști emblematice ale Muntelui Hajar.


Ai ajuns la aventura vieții tale, în jungla thailandeză din împrejurimile naturale din nordul Thailandei, care se învecinează cu Birmania și Laos, supra-numit Triunghiul de Aur. Interacționează cu elefanții salvați, explorează trasee montane spectaculoase sau jungle de bambus și relaxează-te în corturi de lux, în acest resort spectaculos.


Te-am convins? Vacanțele perfecte se planifică din timp și cu partenerii potriviți. Obține cel mai bun tarif și un sejur personalizat, după nevoile tale, contactând un consultant la vacante@gotravel.ro.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare