Cum arata si ce ofera cea mai noua locatie de la malul marii: Marttinez Beach!

  • 27 iunie 2013

Daca ai programata macar o escapada la Mamaia in aceasta vara, trebuie sa ajungi pe cea mai noua plaja de pe malul marii: Marttinez Beach!

Marttinez este o locatie-vedeta din Mamaia Nord, lansata pe 22 iunie, in prima zi oficiala de vara. Aceasta este formata dintr-o plaja amenajata cu 250 de locuri si un lounge cochet unde relaxarea si distractia merg mana in mana.

4 motive pentru care ne place Marttinez Beach:

Vom putea comanda bauturi stand pe sezlong!

Prin serviciul Fast Order al aplicatiei Marttinez, vei putea comanda bauturi direct de pe sezlong cu smartphonul tau! Nu mai trebuie sa fluturi mana si sa te agiti pe plaja pentru a atrage atentia unui chelner! Gata cu asteptarile lungi in care iti simti gatul uscat si nervii intinsi la maxim!

La Marttinez descarci doar aplicatia, comanzi si bauturile vin la tine fara sa te ridici de pe sezlong! Acest serviu va fi lansat in luna iulie 2013.

Au avut un super party de lansare cu invitat special DJ Carlos Campos

Startul super petrecerilor de la Marttinez Beach a fost dat deja. Sambata, 22 iunie 2013, ritmuri fierbinti si surprize au incalzit atmosfera intreaga noapte. Invitat special a fost DJ Carlos Campos, o legenda a muzicii electronice latine. Asteptam cu nerabdare noi petreceri!

Este un loc de “fite fara fite”

Marttinez Beach se recomanda ca fiind o plaja de “fite fara fite”, adica un loc unde te asteapta servicii de inalta calitatea, gata sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi, intr-un cadrul primitor si confortabil.

Conceptul Full Moon Party

Serile de saxofon, percutie si trompeta live, organizate pe plaja in lumina asfintitului si cocktailurile buckets sunt printre cele mai atragatoare detalii ale petrecerilor Full Moon. Daca vrei sa traiesti o experienta cu adevarat speciala acesta este un eveniment de bifat.

Perfect pentru zilele si noptile lungi de vara, Marttinez Beach este o locatie care noua ne place. Au conditii perfecte pentru relaxare, un design modern, cocktailurile delicioase, super petreceri, staff amabil si muzica buna.

Evadeaza in acest weekend la Marttinez si bucurate de tot ce are Marea Neagra mai bun de oferit: nisip fin, valuri perfecte pentru inot, soare si distractie!

 


SOURCE AND TAGS