Distrează-te cu gașca la Disneyland Paris!

  • 26 ianuarie 2016

Disneyland ParidDisneyland Paris este unul dintre cel mai căutate parcuri de distracții din lume. Situat în localitatea Marne la Vallée, parcul se află la numai 32 km de Paris și poate fi vizitat la orice vârstă, pentru că niciodată nu e prea târziu să te distrezi împreună cu cei dragi.

Disneyland Paris este destinația ideală atât pentru copii, cât și pentru adulți. Aici retrăiești bucuria de a fi copil. Pentru Gaston Bachelard copilăria este ”ca un foc uitat, care se poate aprinde oricând în noi”. Magia copilăriei revine în viața noastră de fiecare dată când ne bucurăm. Nu-i așa că ne bucurăm ca niște copii? La Disneyland există activități distractive pentru toate vârstele.

Disneyland Paris este împărțit în două parcuri tematice de distracție: Disneyland Park, în care vă puteți întâlni cu eroi și eroine din desene animate și Walt Disney Studios Park, în care veți descoperi secretele din spatele celebrului studio de filmări.

disneyland-paris-hotel

Disneyland Park este locul în care poveștile din desene animate devin realitate. Cele cinci tărâmuri de aventură vă oferă o experiență de neuitat, în care se îmbină armonios spectacolele tematice cu paradele stradale. Caracterele Disney sunt mai prietenoase ca niciodată. Distracția e în toi alături de Mickey Mouse, Donald, Goofy și alte personaje.

Walt Disney Studios Park vă introduce în lumea din spatele scenelor de filmare. Dacă vreți să descifrați misterele din spatele filmelor de Hollywood, aveți de parcurs patru secțiuni: Backlot, Toon Studio, Production Courtyard și Front Lot. La Backlot puteți urmări spectacole live de cascadorii și efecte speciale, în timp ce Toon Studio descoperă secretele animațiilor lui Walt Disney. Production Courtyard vă introduce în lumea filmului și a personajelor Disney, iar Front Lot vine cu o reproducere fidelă a studioului Walt Disney din Hollywood. În acest parc veți păși pentru câteva momente în lumina reflectoarelor, într-o călătorie magică în epoca de aur a cinematografiei.

Disney_Village_final

Pe lânge cele două parcuri tematice de distracție, Disneyland Paris vă oferă și un ”orășel” cu o mulțime de magazine, restaurante, baruri și cinematografe. În Disney Village puteți lua cina împreună cu personajul preferat la cafeneaua Michey sau puteți cumpăra suveniruri pentru cei dragi.

Informații utile
  • - Disneyland Paris este situat în localitatea Marne la Vallée, la 32 km de Paris;
  • - Programul de vizită al celor două parcuri de distracții din incinta Disneyland Paris  variază în funcție de sezon;
  • - Disneyland Park este deschis de duminică până joi de la 10:00 la 19:00, iar vineri și sâmbătă de la 10:00 la 21:00 ;
  • - Walt Disney Studios este deschis de duminică până joi de la 10:00 – 18:00, iar vineri și sâmbătă de la 10:00 la 19:00 ;
  • - Puteți beneficia de Extra Magic Hours dacă sunteți cazați într-unul din cele 7 hoteluri din resort ;
  Tariful unei vacanțe la Disneyland pornește de la 403 pentru întreaga familie, cu super early booking. Solicită o ofertă aici.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare