Concurs "Alege mascota!"


Ne gandim de multa vreme ca brandul Go Travel are nevoie de o mascota, de un simbol care sa reprezinte placerea unei calatorii, dorinta noastra de a va fi mereu alaturi si de a va oferi cele mai bune servicii, o mascota care sa ne inveseleasca atat clientii cat si pe noi.

Insa nu stim ce simbol ar putea reuni toate aceste si in plus, consideram ca prietenii, colaboratorii si clientii nostri sunt cei mai importanti si cei cei care trebuie sa indrageasca mascota, carora sa le placa.

Din aceste motive, am decis sa va cerem parerea, sa va rugam sa ne alegem mascota. Va daruim puterea absoluta de a hotari ce ni se potriveste si ceea ce va place mai mult.

Acest ajutor nu va ramane fara rasplata, motiv pentru care demaram un concurs ce implica publicul si fanii gotravel in alegerea mascotei brandului. Concursul va dura 2 saptamani, vor fi prezentate pe parcurs 3 variante de mascote (atat pe blog cat si pe pagina noastra de Facebook) si fiecare va putea fi votata, apreciata (like) comentata sau impartasita (share). Cea care va aduna cele mai multe semne de apreciere va fi desemnata castigatoare, iar dintre sustinatorii ei va fi selectat un castigator (prin tragere la sorti).

Premiul consta intr-un weekend pentru doua persoane la Hotel Alpin 5*, Poiana Brasov. Pachetul include 2 nopti cazare cu mic dejun inclus  si acces la piscina si sauna hotelului.

Nu exista o perioada predefinita, putand beneficia de acest premiu oricand in perioada 1 august – 21 noiembrie 2011, cu rugamintea de a ne comunica cu minim 2 saptamani inainte de data calatoriei pentru a verifica si confirma disponibilitatea hotelului.

In concluzie, va invitam sa ne stati alaturi pentru a descoperi variantele propuse de noi, niste mascote tare simpatice cu niste povesti haioase si sa o alegeti pe cea care va place cel mai mult. Apoi ramane sa o votati, sa-i aratati aprecierea printr-un like, sa o share-uiti prietenilor pentru a fi siguri ca ea va fi castigatoare si ori ce alte idei aveti prin care sa-i aratati sutinerea.

Va multumim pentru ajutor si abia asteptam impresiile voastre!


SOURCE AND TAGS