Casa Padurii – refugiul perfect din mijlocul naturii

  • 9 august 2013

Dincolo de munti, in apropiere de Slanic Prahova, exista o poiana izolata de un peisaj natural superb. 

In vremuri de demult, aici ciobanii isi scoteau merindele din desaga si isi odihneau turmele. In zilele noastre, pe aceste locuri s-a ridicat o minunatie de pensiune, unde calatorii se pot relaxa in tihna, feriti de tumultul orasului si de zgomotul aglomeratiilor. Si acestui loc de poveste, i s-a spus simplu… Casa Padurii.

In Casa Padurii nimeni nu se grabeste si nu este incruntat. Gazdele sunt amabile, primitoare si impart zambete tuturor oaspetilor. Zona este rustica, dar pensiunea este moderna si pune la dispozitia turistilor o multime de facilitati.

Conditiile de cazare sunt demne de cele patru stele ale pensiunii. Fiecare camera are un design modern si confortabil si un balcon privat cu vedere spre muntii din jur. De asemenea, fiecare camera are baie proprie echipata complet, dressing, acces la internet gratuit si TV LCD prin satelit.

Restaurantul traditional romanesc din incinta pensiunii pregateste mancare delicioasa, variata si din belsug. Daca vremea iti permite, poti sa servesti mancarea nu doar la restaurant, ci si in foisor sau chiar in balansoar.

Ce activitati poti face la Casa Padurii?

Toate bune si frumoase dar cum ramane cu distractia, poate te intrebi. In acest sens, ai la dispozitie 2 terenuri de tenis si un teren polivalent, ce poate fi transformat in teren de tenis, baschet, fotbal, volei sau badminton. Toate trei terenurile sunt dotate cu nocturna. De asemenea, clientii au la dispozitie jocuri de ping-pong si darts, PS3 si Wii. Iubitorii de activitati antrenante in aer liber au la dispozitie ATV-uri si Mountain Bikes. Pentru distractia celor mici, exista un loc de joaca special amenajat dar atractia principala este tarcul poneilor din gradina pensiunii.

Ce poti vizita in apropiere de Casa Padurii?

Lacurile sarate

Lacurile Baia Baciului, Baia Rosie si Lacul Verde sunt o atractie pentru turisti. Acestea au o concentratie mare de sare si sunt recunoscute pentru proprietatile lor terapeutice.

Manastirea Crasna

Manastirea Crasna este un loc cu o spiritualitate aparte, pe care merita sa-l vizitezi. Aceasta este situata intr-o locatie idilica, langa paraul Crasna si la poalele muntilor Ursoaia.

Minele de sare Statiunea Slanic Prahova, aflata la 3 kilometri distanta de pensiune este recunoscuta pentru minele sale de sare, Salina Veche si Salina Noua. Salina Noua este in continuare folosita ca o sursa de sare, in timp ce mina Salina Veche este folosita ca loc de agrement si deschisa vizitatorilor.

Unde este situata pensiunea Casa Padurii?

Casa Padurii este situata la doar o ora si un sfert de Bucuresti si la doar 10 minute de Slanic Prahova ceea ce o transforma intr-o locatie perfecta pentru o escapada romantica, pentru un weekend de distractie cu prietenii sau pentru vacanta cu familia.

Va recomandam cu caldura pensiunea Casa Padurii pentru a evada cateva zile din rutina dar si pentru evenimente speciale: team building, nunti, botezuri, Craciun si Revelion.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare