Bucate unicate va invita la o incursiune senzoriala in 'Bucataria celor 4 anotimpuri'


Miercuri, 6 Noiembrie, de la ora 19:30, Cafepedia Romana te invita intr-o calatorie in bucataria Asiei. Vom petrece o seara cu bucate unicate din Coreea de Sud.

Bucataria coreeana e in mare parte bazata pe orez, taitei, tofu, legume si carnuri. Felurile de mancare traditionale coreene sunt recunoscute pentru numarul mare de garnituri ("banchan") care insotesc orezul cu bob mic gatit la abur. Fiecare fel de mancare este insotit de numeroase "banchan".

Gastronomia coreeana este conditionata de ritmul anotimpurilor si, mai mult, chiar si cel mai simplu fel de mancare se pregateste in acord cu spiritul stramoailor. Acestia cunosteau, pentru fiecare ingredient si pentru fiecare preparat, care sunt virtutile ascunse si cum contribuie ele la sanatatea organismului.

Se va pregati un meniu traditional cu sprijinul Chef Yang Seung Gwan care coordoneaza bucataria restaurantului DAMI cu specific corean. Dl Yang ne va dezvaluit din secretele sale si va prepara sub supravegherea sa preparate delicioase.

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu minim 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele!

Nu va lipsi tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii, BeHugo, Imes distribution precum si ofertele speciale de calatorie de la GoTravel.

Distractia e garantata!

Grabiti-va sa prindeti un loc la eveniment! Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare