Bloggerii castigatori


Mosul   a venit putin mai greu, caci e batran, insa a ajuns la fix cat sa premieze niste bloggeri cu initiativa. Pentru ca au sustinut campania "Invazia Britanica" si astfel s-au inscris in concurs, noi le multumim si ii felicitam pe toti, cu precadere pe castigatori! Oare la cine ma refer...? Iata castigatorii celor 3 weekend-uri la munte: Oana Bratila
Restul poveştii are legătură cu un chinez, un american şi un englez. Şi pentru că lipseşte românul ca să fie banc, o să mă integrez şi pe mine în peisaj. De fapt vroiam să vă spun că azi este ultima zi în care mai puteţi să luaţi parte la invazia britanică, o campanie organizată de Go Travel. Departe de a avea vreo legătură cu evenimentele recente din Coreea de Nord si de Sud, campania stă chiar sub marca “make love, not war”, pentru că pe 3 decembrie doi norocoşi află că pleacă la New York. Şi nu oricum, ci în stil mare, cu British Airways la business class.
Laurentiu Buica

Tu pe cine ai vrea sa invadezi? Eu unul as vrea sa fug catre Londra, New York sau Nisa pentru ca sunt 3 dintre orasele mele preferate din lumea.

Poate va intrebati de ce prefer aceste 3 orase. Totul e destul de simplu iar raspunsul e ca nu le prefer pentru ca sunt unele dintre cele mai civilizate orase de pe Terra. Chiar nu este acesta raspunsul.

Si... "trumancapoteshowthe" :D

TELELEU PREUMBLU, VĂLELEU! INVAZIA PE DRUMUL CÂMPULUNGUL, PRIN DEFILEU POSADA (STRÂMTORAT CA UNGURU FĂR’ DE DZEU) TRASEUL MEU E SIMPLU, DELOC LAT SAU LUNGU CUM-I-ENCYCLOPAEDIA, AUĂLEU! BRITANNIC


SOURCE AND TAGS