Bilete de avion dus-intors cu destinatia Venetia la 80 euro!

  • 25 iulie 2013

Cand am auzit vestea unei asemenea oferte am stiu ca merita un articol intreg! Asa bilete de avion ieftine nu se gasesc pe toate drumurile si o destinatie precum Venetia merita toti banii!

Asadar, in aceasta perioada, la Go Travel gasesti biletele de avion dus-intors cu destinatia Venetia la doar 80 € pentru calatorii efectuate dupa data de 15 septembrie!

Tariful are toate taxele de aeroport incluse! Optional, poti sa iei si bagaj de cala la 60 €.

Aceste bilete de avion ieftine au disponibilitate limitata asa ca grabeste-te sa le rezervi la ticketing@gotravel.ro

Colega noastra Adriana Puicu, organizator de evenimente la Go Travel, a profitat de o oferta asemanatoare in septembrie anul trecut, asa ca am luat-o la intrebari si am vrut sa aflam ce obiective ne recomanda, unde a mancat cel mai bine, cum a fost vremea, unde s-a cazat si unde este toata distractia!

Adriana, ce loc din Venetia ti-a ramas in suflet?

Am facut o excursie de o zi in Insulele Lagunei si m-am indragostit iremediabil de Burano, un mic sat pescaresc foarte diferit de Venetia, dar nu mai putin fermecator. M-a impresionat prin coloristica lui, care emana multa caldura si iubire. Casele de acolo sunt pictate in culori aprinse, desprinse parca dintr-un tablou.

Acesta este locul care mi-a ramas in suflet… Insula Burano. Te face sa te simti ca si cum ai ajuns acasa!

Unde ai fost cazata si cat ai stat in Venetia? Am stat 4 nopti si am fost cazata la Hotel San Giuliano, in Mestre, un orasel din apropierea Venetiei. Mestre este un orasel micut, insa foarte prietenos si primitor. M-am simtit minunat, ca acasa. Recunosc ca m-as muta acolo, este o locatie ideala. Mai ales ca pana in Venetia faceam doar 15 minute.

Cum fost vremea in Venetia in luna septembrie cand ai calatorit tu?

Am avut noroc de o vreme minunata, cu cer senin si nici un strop de ploaie. Ziua a fost cald si placut iar serile racoroase de septembrie au fost perfecte pentru plimbari lungi, romantice. In plus, in septembrie nu sunt asa multi turisti ca vara si poti sa te plimbi nestingherit pe stradutele inguste si intortocheate ale Venetiei.

Unde ai mancat cel mai bine?

Micul dejun l-am avut asigurat la hotel si a fost asa cum trebuie, consistent si gustos. Iar daca ar fi sa va recomand un restaurant atunci acela ar fi Ristorante la Caravella. Acolo am mancat cea mai simpla si mai buna pizza si cele mai delicioase paste.

Ce obiective ti-au placut cel mai mult?

Piata San Marco a Venetiei, inconjurata de cafenele si buticuri superbe, m-a impresionat cel mai mult. Este locatia perfecta pentru a savura o cina cu persoana iubita. Piata este plina de porumbei, dornici sa-ti manance din palma sau sa se aseze pe capul tau. Daca ai cateva graunte, nici nu ai timp sa clipesti ca deja esti inconjurat de minunatele pasari. Nu ma mai saturam sa admir Basilica di San Marco, biserica cea mai cunoscuta din Venetia si, din punctul meu de vedere, unul din cele mai frumoase exemple de arhitectura bizantina.

Mi-a ramas in minte si Podul Rialto, cel mai vechi pod peste Marele Canal dar si cel mai cunoscut din oras. Este un loc special, plin de istorie. Si va dau si un pont, aici poti avea cel mai romantic sarut la apusul soarelui.

Ai vreo experienta pe care ai trait-o acolo si ti-o amintesti cu drag?

Am o multime, au fost patru zile pline. Dar o sa va povestesc despre Caffe Florian, cea mai veche cafenea din lume. Este situata chiar in piata San Marco si acolo am baut, dupa traditie, o ciocolata calda ca nici o alta. A costat 10 euro dar a meritat fiecare cent. Interioarele cafenelei arata ca un muzeu si faptul ca stiam ca faimosul Casanova a fost acolo ii da un farmec aparte.

Ce mijloc de transport ai folosit in calatoria ta?

Autobuzul, pentru a ma deplasa din Mestre pana in Venetia. In rest, m-am plimbat cu vaporasul si mult pe jos, Venetia este mica si poate fi parcursa usor la pas.

Ce le recomanzi celor care vor sa ajunga la Venetia?

Celor care vor sa ajunga la Venetia le recomand sa mearga insotiti de persoana iubita. Este un oras al iubirii infinite. Eleganta si stilul vechi al cladirilor te duc cu gandul la frumoasa iubire dintre Romeo si Julieta…


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare