Bilete de avion Dubai

  • 20 iulie 2011

Extravagant, stralucitor si epatant, Dubai este cea mai exotica si mai luxoasa destinatie pe care o poti trece pe biletul de avion. Adorat de cei care se desfata prin opulenta, de cei care au ca pasiune shoppingul de lux, dar mai ales de cei care stiu ca banii au valoare atunci cand sunt investiti in lucruri exceptionale, Dubai-ul a ridicat standardul vacantelor de lux dincolo de orice asteptari. Din aceste motive si multe altele, cel mai ravnit bilet de avion din lume ramane biletul de avion spre Dubai.

Bilete de avion

Pentru a simti din plin rasfatul luxului si pentru a te acomoda cu spiritul burghez iti recomand sa alegi un bilet de avion la clasa business sau high-class atunci cand ai ca destinatie o locatie fantastica precum Dubai-ul. Nu poti lua in calcul jumatati de masura cand iti rezervi un bilet de avion spre o destinatie care emana abundenta. Iar sfatul noastru, daca nu vrei sa-ti epuizezi economiile de o viata, este sa rezervi atat biletul de avion cat si cazarea cu mult timp inainte. Nu uita ca nu vorbim despre un sejur la Mamaia! Planifica-ti vacanta in Dubai cu un an inainte pentru a beneficia de discounturi si preturi rezonabile la bilete de avion si la cazare!

Hoteluri

Dubai iese in evidenta prin hotelurile sale cu multe stele. Dintre ele mentionam Burj Al Arab, hotelul construit pe o insula artificiala si cotat ca fiind cel mai luxos din lume.  Aici se cazeaza toate VIP-urile si multimiliardarii care isi rezerva bilete de avion pentru Dubai. In plus, Dubai se lauda si cu al sau Hydropolis, primul hotel de lux aflat in intregime sub apa. Proiectul hotelului pare desprins din cartile lui Jules Verne si putini credeau ca aceasta minune arhitectonica va putea fi materializata. Daca nici tie nu iti vine sa crezi cum este posibil, rezerva un bilet de avion spre Dubai si pregateste-te sa fii fascinat.

Obiective turistice

Dubai-ul are o mare diversitate de obiective turistice de-a dreptul feerice care justifica cumpararea unui bilet de avion. Unul dintre acestea este World Island, un arhipelag format din 300 de insule, vizibil din spatiu. Si daca vorbim despre insule paradisiace trebuie sa mentionam si Palm Island, un alt arhipelag format din insule dispuse sub forma de palmier. Proiectul acestuia a fost realizat special pentru ca plajele din Dubai devenisera deja neincapatoare. Iar forma de palmier a arhipelagului faciliteaza accesul turistilor in oricare parte a insulei.

Pe tot parcursul anului, Dubai gazduieste evenimente sportive de talie mondiala cum ar fi competitii de tenis, rugby, curse de cai, curse de barci, golf sau navigatie. Iar cei carora le place sa fie in mijlocul distractiei le recomand sa-si achizitioneze un bilet de avion pentru Dubai si sa faca o vizita la Wonderland, genul de parc cu tot felul de atractii grozave. Si tot rezervand un bilet de avion pentru Dubai ai sansa sa vezi cel mai mare aqua-park din lume, numit Wild Wadi World, situat intre hotelurile Burj Al Arab si Jumeirah Beach Hotel. Parcul se intinde pe 5 hectare, si este unul dintre cele mai ambitioase si mai impresionante parcuri tematice de apa proiectate vreodata.

In ceea ce priveste obiectivele culturale, orice turist care isi rezerva bilete de avion catre Dubai trebuie sa viziteze celebrul Muzeu Dubai ce gazduieste numeroase obiecte de arta precum sculpturi, picturi si obiecte traditionale arabesti. Si sa nu te surprinda arhitectura atipica a muzeului. Acesta a fost folosit in trecut pe post de inchisoare.

Cu toate aceste locatii grozave, si tot se spune ca obiectivele numarul unu raman magazinele. Pasionatii de shopping adora acest oras si vaneaza bilete de avion spre Dubai. Doar vorbim despre un oras care a inventat Festivalul de cumparaturi (Dubai Shopping Festival). Dar daca te aventurezi sa colinzi magazinele ai grija sa te inarmezi cu o carte de credit pregatita sa faca fata ofertelor irezistibile din magazine.


SOURCE AND TAGS