Arome si delicii portugheze ne ademenesc miercuri la Cafepedia Romana!

  • 10 iunie 2013

Seara Portugheaza este una dintre cele mai asteptate evenimente marca “Bucate Unicate”. De-a lungul celor 24 de editii “Bucate Unicate” de pana acum, reprezentantii Cafepedia au strans impresii de la cei prezenti si i-au intrebat la ce seri speciale si-ar dori sa mai ia parte. Seara portugheza s-a aflat, aproape de fiecare data, in lista de dorinte a participantilor.

Asa ca iata-ne in saptamana Portugaliei anuntand acesta veste mult asteptata: a 25-a editie a evenimentului Bucate Unicate vine la Cafepedia cu specialitati portugheze!

Miercuri, 12 iunie, la ora 19.00, chiar in inima bucurestiului la Cafepedia Romana, vom degusta bucate traditionale, vom asculta muzica Fado si vom putea participa la o tombola cu premii!

Bucataria portugheza a suferit influente pe de o parte din partea navalitorilor romani si arabi, iar pe de alta parte datorita condimentelor exotice, aduse cu ocazia expeditiilor in Lumea Noua. Mancarurile portugheze imbina simplitatea gustului cu exotismul condimentelor. Romanii au adus in bucataria portugheza usturoiul, iar arabii orezul, migdalul, lamaia, smochinele si piersicile. Predominante in bucataria din Portugalia sunt preparatele de peste, fructele de mare, precum si felurite sortimente de carne si de legume.

Ce vii se pregateste la Bucate Unicate - Seara Portugheza?

In meniul editiei cu numarul 25 de “Bucate Unicate” veti savura: Petiscos (foietaj cu pasta de masline si branza, prune uscate cu bacon in vin de porto si paine umpluta cu legume marinate), salata cu chourico si quinoa, salata portugheza cu castraveti si fasole rosie, Pui Piri Piri, orez cu fructe de mare, cartofi noi cu vin de porto la cuptor, paine portugheza si un desert supriza!

Pretul unui meniu complet in stil bufet este de 48 lei si include un welcome drink. 

Subsemnatul Go Travel si Tap Portugal vin la eveniment cu reduceri speciale pentru participantii care vor sa calatoreasca vara aceasta in Portugalia.

Cum sa va rezervati un loc la eveniment?

La eveniment se poate participa numai pe baza de rezervare!

Confirmarea participarii se face pana marti 11 iunie, ora 17:00, la numarul 0721 102 101.

Concurs

Daca ne scrieti pana maine la ora 17.00, intr-un comentariu, ce bucatarie traditionala a fost tema editiei trecute, puteti castiga o invitatie la Seara Portugheza de saptamana aceasta. Succes!

Va asteptam miercuri, 5 iunie, ora 20.00, la Cafepedia Romana!

Pana atunci, va lasam cu cateva imagini de la editia “Bucate Unicate” de saptamana trecuta.

Seara portugheza din seria “Bucate Unicate” este organizata de Cafepedia Romana in parteneriat cu Go TravelTap Portugal si METRO.


SOURCE AND TAGS