Aprilie este oficial luna parcurilor de distractie!

  • 4 aprilie 2012

Angry Birds se materializeaza intr-un parc de distractii. Disneyland Paris implineste 20 de ani. Europa Park, precum si alte parcuri din intreaga lume isi redeschid portile. Iar Parc Aventura din Brasov lanseaza noi provocari. Toate astea in aprilie 2012!

Angry Birds, parcul

Donald Duck si prietenii lui de la Disney au motive de ingrijorare… in primavara vin Angry Birds! Compania Rovio, cea care a creat jocul virtual Angry Birds, ridica, in Finlanda, un parc tematic dedicat “Pasarilor furioase”. Angry Birds Land se va deschide in acest an, pe 28 aprilie, in cadrul unui parc de distractii numit Särkänniemi Adventure Park. Reprezentatii Rovio spun ca urmaresc sa creeze un spatiu unic, in care lumea virtuala a jocurilor sa intalneasca lumea materiala. Producatorul are in vedere deschiderea unor astfel de parcuri si in alte tari europene. Asa ca se poate ca Angry Birds sa aterizeze intr-o buna zi si in Romania.

Disneyland Paris, ca la 20 ani

Disneyland Paris nu mai este un mic copil. Anul acesta, pe 12 aprilie, celebrul parc va implini frumoasa varsta de 20 de ani. Si planuieste sa sarbatoreasca evenimentul cu o luna intreaga de zile si nopti ca in povesti. Incepand cu data de 1 aprilie 2012, in parc, poti admira “Disney Dreams”, un spectacol nocturn care implica fantani, focuri de artificii si lasere impresionante. “Disney Magic on Parade, este o noua parada lansata special cu aceasta ocazie iar Disney 20th Anniversary Celebration Train este o ocazie sa calatoresti prin lumea Disney impreuna cu rezidentii sai. Asa ca, in aprilie, ia parte la petrecerea celor de la Disneyland Paris. Toata lumea este invitata!

Verde la distractie in Europa Park, Germania 

Din 9 aprilie, unul dintre cele mai populare parcuri din Europa isi redeschide portile. Europa Park din Germania va da startul celui de-al 36-lea sezon de distractii.  Parcul ii asteapta in acest an pe vizitatori cu 26 de atractii, spectacole si un celebru cinematograf 4D "Magic Cinema". Teritoriul parcului este impartit pe tari si regiuni, iar principalele atractii sunt chiar reproduceri ale unor simboluri si obiective cunoscute din fiecare zona. Parcul are si o mascota, un soricel gri, numit "Euromouse", dar si alte personaje simpatice dupa modelul de succes “Disneyland”.

Doua trasee noi, cu jocuri, in Parc Aventura, Brasov

Si Romania are un parc de distractii foarte popular care se redeschide in fiecare primavara. Din luna aprilie, te poti distra in Parc Aventura din Brasov, 7 zile din 7, de la ora 10.00 pana tarziu, la apusul soarelui. Parc Aventura din Brasov este un parc de aventura cu 8 trasee de dificultate progresiva la care se adauga doua trasee cu jocuri, ce vor fi inaugurate anul acesta. Fiecare curajos vizitator al parcului primeste un material de securitate ce trebuie folosit in permanenta pentru siguranta. Iar daca idolul copilariei tale a fost micutul Mogli din Cartea Junglei atunci cu siguranta o sa iti placa la nebunie sa te cateri si sa “plutesti” de la un copac la altul in Parc Aventura.

Daca vara “se merge” in general la mare si iarna la munte, primavara este anotimpul perfect pentru a vizita parcurile de distractie! Vremea este calduta si nu te incurca multimile de turisti ingramadite la cele mai frumoase atractii, asa cum se intampla in timpul verii. Iar de astazi, ai patru motive in plus pentru a-ti programa o escapada intr-un parc de distractii in luna aprilie.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare