A doua editie "Curat Romania" sustinuta de Go Travel

  • 24 septembrie 2014

    Dupa un an aglomerat dar plin de evenimente frumoase a venit vremea sa ne intoarcem privirea catre un proiect drag noua si cititoriilor nostri. Go Travel sustine, si anul acesta, a doua editie a proiectului de responsabilitate sociala “Curat Romania”, pe 4 Octombrie 2014, organizat de Piraeus Bank.

     Anul trecut am fost bucurosi sa observam ca dorinta noastra de a proteja mediul inconjurator este impartasita de sute de bucuresteni, care sustin aceeasi cauza ca si noi, un Bucuresti mai curat si mai putin poluat.

    Este important sa intelegem ca fiecare dintre noi poate contribui la marea schimbare a fetei orasului!  Astfel, pe pagina de Facebook Curaj Romania, toti cei dornici sa participe la aceasta actiune, sunt invitati sa intre in aplicatia Curat Romania, sa aleaga una din echipele aferente celor 6 sectoare, din care doresc sa faca parte, sa isi invite prietenii sa le urmeze exemplul si desigur, sa participe la cele doua actiuni de ecologizare. In proiect sunt implicati membri din Brigada de Voluntari, carora li se vor alatura toti cei care intra in aplicatie si se inscriu intr-una dintre cele 6 echipe.

     Si cum nici o fapta buna nu ramane fara rasplata, Go Travel ofera doua weekend-uri la munte si la mare, la Ana Hotels, si asigura transportul echipei care strange cei mai multi participanti.

    Cladirile istorice, parcurile verzi, opera, teatrele si targurile traditionale sunt doar cateva din atractiile Bucurestiului, insa frumusetea capitalei devine fada atunci cand vedem in jurul nostru pet-uri sau hartii aruncate in iarba sau pe trotuar.Cu cat vom contribui mai multi la schimbarea fetei Bucurestiului, cu atat acesta va arata mai mult ca o capitala europeana de care sa fim mandri. Go Travel sustine Romania! Go Travel sustine curatenia! Haideti alaturi de noi pe 4 Octombrie 2014, pentru a da o noua fata Bucurestiului.

      Pana atunci, puteti vota aici zonele din Bucuresti despre care credeti ca au cea mai mare nevoie de curatenie.


SOURCE AND TAGS