6 zile. 22 de oferte speciale de la KLM. 22 de experinte

  • 19 septembrie 2013

Mult asteptatele promotii de toamna de la KLM au venit si au adus in prim plan multe destinatii exotice la oferte speciale. Reducerile sunt foarte mari, de pana la 50%, dar perioada de rezervare este limitata la sase zile asa ca trebuie sa-ti rezervi repede biletele de avion dorite. Doar in perioada 19-24 septembrie 2013, biletele de avion spre destinatii intercontinentale au preturile incredibile de mai jos. 

Asa ca rezerva rapid bilete de avion ieftine direct de pe site-ul nostru sau contactand ticketing@gotravel.ro

Afla ce destinatii ne propun cei de la KLM si cateva ponturi din partea noastra:

New York 691 EUR 509 EUR

Oricine si-a dorit sa ajunga macar o data la New York. Profita de acest moment, in care New York-ul este mai accesibil ca oricand! Cu siguranta aceste bilete se vor epuiza rapid asa ca daca esti posesor de viza, grabeste-te sa rezervi.

Hong Kong 800 EUR  499 EUR

Stiai ca trei sferturi din Hong Kong este teren rural? Imaginile iconice cu Hong Kong prezinta zgarie-nori,  dar adevarul este ca metropola preferata a Asiei are in componenta o suprafata foarte mare rurala, care ofera o perspectiva a Chinei stravechi, plina cu traditii autentice. Descopera Hong Kong exact cum este...undeva intre modernitate si traditionalism, intre pitoresc si futurist.

Havana 1 206 EUR 659 EUR

Inchiriaza un trabant, masina cea mai populara din Havana si descopera Hababa Vieja (vechea Havana). O sa simti ca ai trecut printr-o masina a timpului atat de bine conservata este aceasta zona. Porneste din Plaza de Armas, cea mai veche piata din Havana si locul de unde a inceput construtia orasului si lasa-te fascinat de acest oras cu aroma de trabuc.

Buenos Aires 1 057 EUR  649 EUR

Ia lectii de tango intr-un oras plin de energie. O destinatie care se potriveste perfect spiritului nostru latin.

Shanghai 747 EUR  599 EUR

Va spunem doar trei cuvinte care trebuie sa caracterieze o calatorie in Shanghai: experienta culinare unice.

Los Angeles 801 EUR 599 EUR

Orasul ingerilor are un tarif divin. Nu scapa o ocazie sa vizitezi acest oras. Inchiriaza o masina si viziteaza imprejurimile. Si nu rata un picnic cu privelisti grozave pe Hollywood Hills.

Osaka 831 EUR  529 EUR

Japonia la un tarif incredibil! Si un pont din partea noastra: fa cumparaturi in pietele locale. Tenjinbashisuji Shotengai, Shinsaibashisuji Shotengai si Doguyasuji  sunt locuri perfecte pentru cumparaturi.

Sao Paolo 939 EUR  599 EUR

Cel mai mare oras din Brazilia este una dintre destinatiile dezirabile ale iubitorilor de calatorii. Si ca sa iti dam un pont iti recomandam Restaurant Skye de la Hotel Unique. Privelistea de acolo este fascinanta mai ales la lasarea serii, iar combinatiile culinare sunt fantastice. Iar daca vrei doar sa admiri privelistea, intrarea este libera.

Dintre tarifele pe care le mai recomandam se numara Beijing la doar 419 EUR, Chicago, Toronto si Montreal la 509 EUR, Vancouver la 579 EUR si Washington la 499 EUR.  Daca esti pasionat de munte atunci Kilimanjaro (739 EUR) este o destinatie la inaltime pentru tine!

Poti calatori cu aceste bilete de avion ieftine pana pe 31 martie 2014, exceptand perioadele preajma Craciunului  (18 – 23 decembrie 2013) si a Anului Nou (2 – 6 ianuarie 2014).


SOURCE AND TAGS