5 târguri de Crăciun din România ce nu trebuiesc ratate


Te-ai gândit ca anul ăsta să vizitezi piețele de Crăciun din țară? Te-ai gândit foarte bine! Nu doar piețele de Crăciun din afară pot fi deosebite. Crăciunul românesc e încărcat de emoție, gând și cântec, iar pietele organizate de sărbători în marile orașe din țară surprind în mod autentic  atmosfera. Ai mai aproape decât crezi spiritul sărbătorilor – la o aruncătură de băț de tine. Aproape în fiecare colț al țării te poți întâlni cu magia. E timpul să petreci și tu un Crăciun magic!

București – Bucharest Christmas Market își deschide porțile an de an în Piața Universității și aduce pe fețele oamenilor zâmbete și căldură. O cană de vin fiert, obraji înroșiți de frig, mănuși, fulare și multă distracție. Te poți aproviziona de aici cu unele dintre cele mai inedite ornamente de Crăciun și tot felul de obiecte hand-made.

Sibiu – Târgul de Crăciun din Sibiu este un loc în care aroma sărbătorilor va căpăta pentru tine un alt contur. Piața Mare se transformă în perioada sărbătorilor într-un adevărat furnicar unde mirosul de cozonaci și produse tradiționale este la el acasă.

Sighișoara – Impresionantul oraș cu origini romane îmbracă haine de sărbătoare în preajma Crăciunului. Un frumos târg de Crăciun se organizează în fiecare an în Sighișoara, în Piața Cetății. În fiecare seară poți admira un nou spectacol în jurul bradului împodobit, iar copilul tău va fi fascinat de luminosul Orășel al Copiilor.

Brașov – într-un loc încărcat de istorie, undeva între Biserica Neagră și Piața Sfatului, târgul de Crăciun își deschide larg porțile pentru toată lumea. Brașoveni sau nu, copii sau adulți, români sau străini, cu toții suntem invitați să petrecem clipe de neuitat alături de cei dragi într-un loc cu adevărat special. La un ceai în mijlocul orașului vorbele devin mai calde, în timp ce Crăciunul se anunță a fi din ce în ce mai aproape.

Cluj Napoca -  În inima Ardealului, la târgul de Crăciun din Cluj, te așteaptă o mică lume, cu conștiință și activități proprii. O lume în care turta dulce, cozonacii, vinul fiert și portocalele se găsesc la tot pasul alături de zâmbete, ochi luminoși si multăăăă distracție.

Dacă îți dorești să intri în spiritul sărbătorilor într-un mod autentic, tradițional, te invităm aici să verifici ofertele noastre.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare