5 locuri faimoase dedicate nudiștilor


Pentru cea mai mare parte a populației nudismul sau naturalismul, asa cum mai este numit, este un subiect tabu. Cu toate astea, numeroase persoane, chiar și familii, aleg să își lase costumele de baie acasă atunci când se duc la plajă și nu găsesc nimic rușinos în asta pentru că, spun ei sec și hotărât, ne-am născut goi.

Aproximativ 12% din populația lumii se declară adeptă și practicantă a nudismului. Cei mai mulți dintre aceștia sunt în Germania și Austria, aproape o treime din populația acestor țări declarând că nu este nimic degradant în a sta lungit pe plajă în costumul Evei.

În țara noastră nu multe sunt locurile în care găsești un spațiu destinat nudiștilor. Există, totuși, câteva pe litoralul românesc – la Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, 2 Mai și Vama Veche. În lume, însă, sunt locuri faimoase unde se poate practica nudismul.

În Mexic există un adevărat complex, numit Hidden Beach Resort, care le permite turiștilor să renunțe la haine imediat ce au făcut check in-ul. Facilitățile sunt mai bine puse la punct decât în multe alte resorturi iar clienții se pot bucura de tot felul de petreceri interesante unde își pot lăsa trupul pictat în culori îndrăznețe de oameni cu adevărat talentați!

Hidden Beach Resort

Bali au Naturel este un hotel din Bali, Indonezia care își invită clienții să se bucure de natură, evident, cum altfel, decât dezbrăcați. Atmosfera tropicală se simte mai bine, cu siguranță, fără haine!

Bali Au Naturel

Recanto Paraiso, situat în Rio de Janeiro, Brazilia, a fost votat ca fiind în topul primelor 5 cele mai bune locuri de relaxare pentru nudiștii din întreaga lume. Un adevărat loc edenic unde este înteles de la sine că hainele nu sunt necesare! Aici te poți bucura în voie de frumusețile braziliene.

Recanto Paraiso

Coasta franceză nu surprinde doar prin ape limpezi și nisipuri aurii, ci și prin micuțul orășel dedicat nudiștilor, un adevarat paradis ce așteaptă să fie descoperit departe de ochii curioșilor tradiționaliști.

Coasta franceza

Ultimul, dar nu cel din urmă loc recomandat nudiștilor din lumea-ntreagă este resortul Vera Playa, aflat în Spania. Și nu, nu este doar un resort, ci cel mai bun resort din lume dedicat în întregime celor care vor să simtă pe deplin adierea vântului și valurile mării.

Vera Playa

Te-ai gândit vreodată să încerci măcar câteva zile pe o plajă lipsită de inhibiții? Variante sunt destule, dar ascunse de ochii răutăcioși ai curioșilor.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare