4 hoteluri de gheață pe care trebuie să le vizitezi


Răcoarea începe să se lase peste orașele amorțite, fulgi sfioși de nea încep să își facă apariția și distracțiile de iarnă ne bat la ușă odată cu toate acestea. Pentru iubitorii de iarnă, dar nu și de temperaturi scăzute, pentru cei carora le place sa admire vremea răcoroasă dintr-un pat călduros, aducem astăzi mai aproape de dumneavoastră construcții din gheață, locuri în care inspirația începe să zburde și minutele de meditație devin nesfârșite. Iată cele mai frumoase, impresionante și apreciate hoteluri de gheață.

Hotel Igloo Village Kakslauttanen se află în Finlanda și este unul dintre cele mai creative hoteluri de acest fel din lume. Poți alege să admiri cerul dintr-un iglu făcut din sticlă sau poți opta pentru o noapte, două sau mai multe într-unul dintre igluurile de zăpadă. Dacă vrei să te detașezi de stresul cotidian și să te bucuri de liniște și natura în anotimpul de diamant al anului, hotel Igloo Village Kakslauttanen îți va oferi o experiență de neuitat.

Hotel Igloo Village Kakslauttanen, Finlanda

Snow Village – Dacă îți imaginezi de când erai doar un puști un oraș îngropat în albul zăpezilor, fă o vizită în Orașul Zăpezii din Montreal, Canada. Vizitatorii se pot caza într-un iglu polar sau într-una dintre camerele de gheață standard. Evadează din viața ta de zi cu zi și fă-ți curaj să te lași purtat de valurile zăpezilor. Orașul Zăpezii îți asigură și distracție garantată. Bucură-te de nopțile în care DJ-ul îți va încălzi nopțile cu cea mai bună muzică sau servește unele dintre cele mai spectaculoase băuturi la Barul de Gheață.

Snow Village, Canada

Hotelul de Gheață, Bâlea Lac, România – Munții noștri oferă unele dintre cele mai spectaculoase priveliști din Europa, dar și numeroase alte surprize. Odată ce mercurul din termometre începe să o ia în jos, în munții Făgăraș se ridică somptuos și hotărât Hotelul de Gheață. Mergi și tu să admiri anotimpul de gheață dintr-un decor în același ton.

Hotelul de Gheata, Bâlea Lac

IceHotel – În Suedia, în apropiere de Kiruna, se ridică impunător un frumos hotel de gheață. Candelabre elegante de gheață, paturi surprinzător de calde și o atmosferă de castel te așteapta la IceHotel. IceHotel este unul dintre locurile perfecte pentru a admira Luminile Nordice. Dacă mergi la restaurantul hotelului vei avea parte de o nouă surpriză – mâncarea este servită pe farfurii de gheață.

IceHotel, Suedia

Ce zici? Tu ai încerca un hotel altfel iarna asta? :)


SOURCE AND TAGS