4 cele mai ieftine destinații de vacanță


Te gândești de mult la o vacanță pe meleaguri străine însă nu ai găsit nici până acum resursele financiare pentru a-ți îndeplini visul? Vrei să pui ceva bani deoparte și călătoriile nu mai sunt pe lista ta de priorități, însă încă tânjești după câteva momente de relaxare în excursii ca altă dată? Nimic nu este imposibil. Există destinații pentru toate buzunarele, toate la fel de frumoase, relaxante și pline de distracție. Află despre 4 locuri minunate pe care le poți vizita cu bani puțini.

Bolivia. Dacă îți place să descoperi lucruri noi doar tu, rucsacul tău în spate și poate încă un prieten bun, minunata Bolivie este locul potrivit pentru tine. Situată pe tărâm american, în America de Sud, aici nu vei cheltui mai mult de 30 de dolari pe zi. Cu acești bani îți vei satisface toate poftele, însă cel mai de preț lucru este gratuit – peisajele pline de însemnătate.

Bolivia

Bali, Indonezia. Sună exotic și chiar este,  însă despre prețuri nu se poate spune același lucru. Totul este rezonabil și te poți bucura de plajele albe întinse și de frumoasele grădini publice cum altfel decât pe gratis. Dacă știi să te orientezi, o noapte de cazare te poate ajunge chiar și doar la 15 dolari pe noapte.

Bali

Ecuador, Ecuador. Înaintează spre Ecuador cu tot curajul din lume! Prețurile nu vor face la fel. Cu 35 de dolari îți vei găsi o cazare confortabila iar la masă poți să comanzi cu încredere o porție de fructe de mare, pe lângă faptul că vor fi absolut delicioase, vor costa cât un chilipir. Niciunde în lume nu vei găsi altele mai bune si mai ieftine. Arhitectura impresionantă și peisajele fabuloase îți vor umple, cu siguranță, ochii și sufletul.

Ecuador

Nepal. Capitalele turistice ale Nepalului – Kathmandu și Pokhara – se află printre primele cele mai ieftine locuri din lume. Unde mai pui că experiența Nepalului este una inedită și numai bună de pus la ,,portofoliul” tău de călător iubitor de frumos și dornic de experiențe culturale noi. Îți poți închiria camere foarte bune cu doar 20 de dolari pe noapte, mâncărurile în restaurantele tradiționale au prețuri foarte bune și sunt delicioase iar barurile te învăluie în aromele lor specifice prin cocktailurile preparate cu rom autentic nepalez.

Nepal


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare