10 motive pentru care sa rezervi online bilete de avion ieftine

  • 2 decembrie 2015

Bilete de avionCu cât este mai frig afară cu atât pare mai tentantă perspectiva unor bilete de avion ieftine către destinaţii calde. Dacă şi tu visezi bilete de avion ieftine pentru o evadare spontană, pentru vacanţa de vară sau pentru un city-break relaxant şi distractiv atunci eşti în locul potrivit. Pentru că oricare ar fi aspiraţiile tale de călătorie primul pas este să îţi procuri bilete de avion ieftine. De fapt, nici măcar nu e nevoie să faci vreun pas la propriu… este de ajuns să ai un calculator cu acces la internet şi poţi începe vânătoarea biletelor de avion ieftine. Noi îţi dezvăluim 10 motive pentru care aceasta este cea mai avantajoasă variantă.

Motivul nr. 1 Cost ceva mai mic. Pe internet poţi să găseşti rapid bilete de avion ieftine. Şi comparativ cu rezervarea directă la agenţie sau prin telefon taxele de procesare a biletelor tale de avion ieftine sunt mai mici. Motivul nr. 2 Nu eşti constrâns de un anumit program. Poţi căuta şi rezervă bilete de avion ieftine la orice oră, în orice zi. Motivul nr. 3 Poţi să rezervi bilete de avion ieftine în “ultima clipă”. Rezervările online pot fi făcute cu până la 3 ore înainte de decolare. Motivul nr. 4 Găseşti rapid bilete de avion ieftine. Prin intermediul internetului poţi vedea foarte multe oferte tentante, poţi să compari preţurile şi să ai acces la detalii cu privire la disponibilităţi.

Motivul nr. 5 Rezervi gratuit locul preferat din avion cu un click. Trebuie doar ca atunci cand cumperi biletele de avion ieftine sa verifici disponibilitatea locului dorit pe harta locurilor din avion si sa il rezervi pentru tine.

Motivul nr. 6

Poţi să efectuezi plată prin card a biletelor de avion ieftine în deplină siguranţă, pentru ca toate datele tale personale sunt criptate.

Motivul nr. 7 Nu trebuie să te deplasezi pentru a ridica biletele de avion ieftine pe care le-ai găsit pe internet. Primeşti biletele de avion ieftine în format electronic prin e-mail. Tot ce trebuie să faci este să le scoţi la imprimantă.

Motivul nr. 8 Împreună cu biletele de avion ieftine, pe internet, poţi rezerva şi alte servicii. De exemplu, poţi rezerva cazarea la hotel şi închirieri de autoturisme la destinaţie.

Motivul nr. 9 O dată cu biletele de avion ieftine poţi să soliciţi şi un meniu special. Unele zboruri permit pasagerilor care fac rezervări online să manifeste preferinţe în privinţa meniului.

Motivul nr. 10 Pentru că este atât de uşor. Cu un click poţi rezerva bilete de avion ieftine din confortul căminului tău.

Şi pentru că iţi tot povestim de bilete de avion ieftine, nu strică să verifici destinaţiile puse la bătaie de Austrian Airlines cu tarife de la 105 Euro/ persoană pentru curse dus-întors. Verifică promoţiile aici sau trimite-ne un e-mail cu detaliile vacanţei tale la ticketing@gotravel.ro.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare